ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι: "Πολύ σπουδαίο γκολ"

Κουίνσι: "Πολύ σπουδαίο γκολ"
INTIME SPORTS

Ο MVP και σκόρερ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ο Κουίνσι στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι το πιο σπουδαίο γκολ που έχει πετύχει

Ο Κουίνσι αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και όχι άδικα, καθώς με το γκολ που πέτυχε έδωσε τους τρεις βαθμούς στους "πράσινους".

Ο Γκανέζος κατά την παραλαβή του βραβείου του, στάθηκε στην σημασία του τέρματος, χαρακτηρίζοντάς το το πιο σπουδαίο που έχει πετύχει.

Συγκεκριμένα ο Κουίνσι είπε: " Η μπάλα βρέθηκε μπροστά μου και δεν σκέφτηκα καθόλου να την κοντρολάρω. Σούταρα απευθείας και πέτυχα ένα πολύ σπουδαίο γκολ. Είναι το τρίτο γκολ που πετυχαίνω αλλά το πιο καθοριστικό αφού ήρθε μια καθοριστική νίκη και τρεις σημαντικοί βαθμοί".

Μπιάρσμιρ: "Παίζουμε για τίτλους"

"Ναι ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και σκοράραμε και πάλι στο τέλος. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα ίσως να είχε ανοίξει και άλλο το παιχνίδι και να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από τη παρουσία μας στο δεύτερο μέρος".

Πήρατε τρεις σημαντικούς βαθμούς και περάσατε στην κορυφή;

"Ναι σίγουρα. Αν κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Και πάλι όμως πήραμε τρεις βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο και είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη μετά την Κυριακή και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες και αυτό θα είναι καλό".

Είστε στη πρώτη θέση, θεωρείς ότι είστε το φαβορί για τον τίτλο πλέον. Θέλετε να παραμείνετε πρώτοι;

"Ναι σίγουρα. Για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο για να παίρνουμε τίτλους. Και ειδικά στον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα που πρέπει να παίρνει τίτλους".

Την δικιά σου απόδοση πως την κρίνεις;

"Τώρα έχω την ευκαιρία να παίζω βασικός και την εκμεταλλεύομαι ώστε να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Είναι ένας μαραθώνιος υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που πρέπει να ξεκουραστούν. Θέλω να είμαι καλός όταν παίζω και να βελτιώνομαι σε κάθε ματς".

Καρνέζης: "Κάθε προβάδισμα είναι σημαντικό"

"Είμαστε πολύ καλά μετά απ' αυτή τη νίκη. Όλα τα παιδιά παίξαμε με πάθος και ψύχη. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά εμείς ήμασταν σε καλή μέρα και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη".

Πλέον βρίσκεται δυο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και έχετε και ένα παιχνίδι λιγότερο; "Κάθε προβάδισμα είναι σημαντικό, όμως από και πέρα εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".

Εσύ αρχίζεις και καθιερώνεσαι πλέον; "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει. Ο προπονητής μου με έχει εμπιστευτεί από πέρυσι και θέλω να συνεχίσω την προσπάθεια".

Τέλος, για τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε: "Δεν μας έχει αποσυντονίσει το γεγονός ότι παίζουμε Τετάρτη- Κυριακή αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κούραση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές και όλοι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Κατσουράνης: "Να μην δεχόμαστε γκολ"

"Καλό είναι ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το βασικότερο είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Από τη στιγμή που δεν δεχόμαστε ένα γκολ θα καταφέρουμε να το βάλουμε".

Η απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού έδωσε επιπλέον ώθηση στον Παναθηναϊκό; "Δεν ασχολούμαστε με αυτά. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Κοιτάμε να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια"

Ο τίτλος είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού μετά και από αυτή τη νίκη; "Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε".

Εσύ σε τι κατάσταση είσαι; "Μου γύρισε το γόνατο. Θα δούμε αύριο την κατάσταση".

Ζέκα: "Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος"

"Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πιο φρέσκος. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμούς, πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Λεβαδειακό. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Από την πλευρά του ο Σίλβα Κλέιτον υποστήριξε: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας ήταν μια σημαντική νίκη η σημερινή. Αν πάμε στο +5 θεωρώ ότι θα έχουμε ένα καλό τέλος στο πρωτάθλημα".

Μαρίνος: "Είχαμε υπομονή"

"Ήταν μια σημαντική νίκη, ειδικά μετά την απώλεια του Ολυμπιακού. Μας ανεβάζει το ηθικό. Το παιχνίδι κρίθηκε στην υπομονή που δείξαμε στον αγώνα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο αποτελεσματικοί".

Ο νεαρός άσος των πράσινων αναφέρθηκε και στη νίκη της Ξάνθης λέγοντας: "Η Ξάνθη έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια της ότι είναι μια καλή ομάδα. Ήταν ένα καλοδεχούμενο δώρο για μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ