GREXIT

Κουίκ: "Στα ευρωπαϊκά ματς όλοι είναι Παναγίες"

Κουίκ: "Στα ευρωπαϊκά ματς όλοι είναι Παναγίες"

Ο Υπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, είπε ότι το Κόμμα του βάζει πλάτη στην Κυβέρνηση και στον Σταύρο Κοντονή, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο, στα επεισόδια και στον... εθνικό ύμνο.

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την Κυβέρνηση και τον Σταύρο Κοντονή, αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα με τον Παύλο Χαϊκάλη, ζητώντας να απαντήσει η UEFA στο σχέδιο νόμου για να είναι όλοι σίγουροι πως τα πάντα βαίνουν καλώς, μίλησε για τα επεισόδια στα γήπεδα και έκλεισε με τον εθνικό ύμνο, λέγοντας πως τον ενοχλούν τα συνθήματα στα γήπεδα που τον παραποιούν.

"Βάζουμε πλάτη όχι μόνο στην Κυβέρνηση, αλλά και στον ίδιο τον Υπουργό, ο οποίος έφερε ένα νομοσχέδιο για να χτυπήσει το κακό στη ρίζα του και δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτό το νομοσχέδιο. Έφερε ένα νομοσχέδιο κατά τη δική του γνώμη και έγινε η διαβούλευση.

Τηρήθηκαν με την τροπολογία οι επισημάνσεις Ινφαντίνο. Δεν θα παίξουμε με τις λέξεις. Να σταλεί στο κείμενο και να μας απαντήσει για να τελειώνουμε. Μέχρι το τέλος της ημέρας, σας λέω πως το πρόσημο θα είναι θετικό και γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βάζουν πλάτη στον Υπουργό για να μπορώ και εγώ να πηγαίνω με τα εγγόνια μου στο γήπεδο", είπε αρχικά ο Τέρενς Κουίκ και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων, όλοι να κάθονται Παναγίες και να συμβαίνουν επεισόδια ακόμα και σε παιχνίδια ήσσονος σημασίας. Μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα; Να καθυβρίζονται μάνες; Μόνο μια φορά ένας διαιτητής είχε τα κότσια να διακόψει παιχνίδι γι' αυτό το λόγο".

Τέλος, ανέφερε για τον εθνικό ύμνο: "Εμένα μ' απασχολεί και η παραποίηση του εθνικού ύμνου από την κερκίδα σε διάφορα συνθήματα. Ο εθνικός ύμνος είναι εθνικός ύμνος".

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ