STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας: "Ο Μανούχος λειτούργησε σαν υπάλληλος της ΑΕΚ και δεν ελέγχθηκε ποτέ η κορδέλα - μεζούρα"

Ο Αλέξης Κούγιας
Ο Αλέξης Κούγιας EUROKINISSI

Στη διάρκεια της αγόρευσής του, ως δικηγόρος υπεράσπισης της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως ο Ευάγγελος Μανούχος λειτούργησε "σαν υπάλληλος της ΑΕΚ" ενώ αμφισβήτησε τον τρόπο μέτρησης της απόστασης από το έδαφος ως το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος υπεράσπισης της ΠΑΕ Ατρόμητος, ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο από το δικαστήριο στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά στην τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Το SPORT24 είναι στα γραφεία της Super League και παρακολουθεί την ακροαματική διαδικασία

Στη διάρκεια της αγόρευσής του, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος αμφισβήτησε την ορθότητα του τρόπου μέτρησης της απόστασης από το έδαφος ως το οριζόντιο δοκάρι, ενώ επεσήμανε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ευάγγελος Μανούχος, ενήργησε σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια:

"Το γήπεδο ελέγχθηκε από τον παρατηρητή αγώνα τριάντα (30) λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και βρέθηκε κανονικό.

Ο διαιτητής του αγώνα λανθασμένα και με δόλο και σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν στο γήπεδο, όπως δείχνουν και τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες, εκτέλεσε ένα σχέδιο το οποίο είχε πριν τον αγώνα, βρέθηκε ξαφνικά με μια κορδέλα μεζούρα στη μέση που του την παρέδωσε η αστυνομία.

Πώς συνέβη αυτό; Δεν έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους μεζούρες. Μόνο σε τροχαία. Ενήργησε σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι σαν αντικειμενικός και δεν ελέγχθηκε και ποτέ η κορδέλα - μεζούρα. Δίνει λανθασμένα αποτελέσματα καθώς αν είναι ζαρωμένη μπορεί να φέρει αποκλίσεις.

Με την ίδια μεζούρα, ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατ. ενώ σε άλλη μέτρηση βρήκε 1.5 και 2 εκατοστά. Δεν αναφέρει ποιο σημείο μέτρησε.

Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη.

Ο δόλος του συγκεκριμένου διαιτητή προκύπτει από το γεγονός πως είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει λέιζερ και πως επειδή πρόκειται για φυσικό χορτάρι έπρεπε να μετρήσει κάτω από το χορτάρι.

Επίσης ο δόλος προκύπτει κι από το γεγονός πως ο διαιτητής σαν φιλιπινέζα έπαιρνε εντολές από τον Γιάννη Παπαδόπουλο που του έλεγε τελείωνε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ