ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κούγιας: ''Ντροπή για την ΑΕΚ''

Κούγιας: ''Ντροπή για την ΑΕΚ''
Κούγιας INTIME SPORTS

Κατά τον Αλέξη Κούγια η Παναχαϊκή δεν έχει αλλάξει καμία γραμμή και παραμένει μόνη της. Αυτό υποστήριξε μετά το χαμένο ματς με την ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Πάτρας, που εξαπέλυσε νέα επίθεση στην ΑΕΚ.

Στην του τοποθέτηση ανέφερε: ' 'Στόχος μας είναι να σωθούμε με ένα σύνολο από νεαρά παιδιά. Στεναχωρήθηκα που δεν έγινε η βράβευση στον Μπάγεβιτς... Θέλω να τονίσω πως δεν έχει γίνει καμία αλλαγή και η Παναχαϊκή έχει την γραμμή που είχε πάντα και είναι μόνη της. Δεν έχω αλλάξει στην κατάθεσή μου στον εισαγγελέα ούτε μια γραμμή''.

Ακολούθως εξαπέλυσε επίθεση κατά παντός: ''Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 50 χρόνια. Έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος μιας ιστορικής ομάδας. Αηδιάζω με τον τρόπο που το στενό περιβάλλον της ΑΕΚ λειτουργεί επικοινωνιακά για να με πλήξει. Στέλνω μήνυμα προς όλους. Όπως δεν δίστασα να πω τι συμβαίνει με την πρώτη παράγκα με τους αδελφούς Μητρόπουλους. Όπως δεν δίστασα να πώ τι συνέβη με την δεύτερη παράγκα το 2002, όταν συνελήφθησαν όσοι συνελήφθησαν με το πόρισμα Παπανδρέου. Έτσι δεν θα επιτρέψω με την δύναμη που μου δίνει η κοινωνική και επαγγελματική μου θέση να κτιστεί καινούργια παράγκα στο ποδόσφαιρο. Την Παναχαϊκή από τότε που την αγόρασα την έχει πλήξει το κόμπλεξ ισχυρών παραγόντων. Αυτοί συνθλίβουν όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με τον πόλεμο που γίνεται. Έδω 40 σελίδες κατάθεση στον Κορέα και δεν έχω αλλάξει λέξη.

Η ομάδα μου έχει αναγκαστεί να γυρίζει στα χωριά της Ελλάδας, ενώ είναι οικονομικά καθαρή και με διεθνείς παίκτες. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με κάποιους παράγοντες της ΕΠΟ. Ξέρω ποιους συναντούν. Χθες τους συνέλαβα στο μαγαζί του Κακέτση και παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό. Ξέρω καλά τι κάνει ο Παπασταμάτης τον οποίο προσέλαβε ο Καλογιάννης δήθεν για μάρκετινγκ. Και ξέρω και τι κάνει ένας ήδη κατηγορούμενος για τα στημένα που δεν βάζει μυαλό. Εγώ δεν αλλάζω ποτέ. Με την δύναμη που μου δίνει η ομάδα μου, θα συνεχίσω να κάνω τα ίδια. Θα νικήσουν οι αξιοπρεπείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Το όνειρο μου είναι να παίξει η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ευρώπης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Την θέλουμε την ΑΕΚ στην Σουπερλίγκα, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θέλει μόνο την ΑΕΚ. Θέλει και τις ομάδες που τις διαλύσανε. Και πρακτικές σαν του κυρίου Τζοβάρα σήμερα δεν θα τις επιτρέψουμε. Την μια εμφανίζεται ένα Σουαδάραβας και ανεβάζει την ομάδα του νησιού, την άλλη εμφανίζεται ένας κουμπάρος από την Κρήτη, την άλλη ο Κομπότης με 100 εισιτήρια, την άλλη ένας συγγενής μελών της ΕΠΟ. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Και αν δεν το συνειδητοποιήσει η ΑΕΚ που έρχεται, δεν κάνουμε τίποτα. Δεν θα επιτρέψει στην θέση του χαλίφη να μπει ένας νέος μάγκας. Είναι ντροπή για τον κόσμο της ΑΕΚ να τον κατευθύνουν έτσι.

Εύχομαι ο κύριος Μελισσανίδης να μην έχει σχέση με την επίθεση Ζωγράφου. Αν έχει όμως, δεν μπορούμε να αποσιωπούμε συμπεριφορές. Δεν έχω πάρει τίποτα από το ποδόσφαιρο, έχω χαλάσει μια ολόκληρη περιουσία. Δεν μπορώ να έρθω με τα παιδιά μου στο γήπεδο μ' αυτά τα εμετικά συνθήματα. Αν σας αρέσει η ΑΕΚ να ανέβει έτσι, μετά από εκεί που την έστειλαν με τις διαιτησίες σαν του Δημητρόπουλου, εμένα δεν μου αρέσει. Είχαμε προετοιμαστεί να κάνουμε γιορτή. Γιατί μου στέρησαν την βράβευση του Μπάγεβιτς; Εύχομαι στην ΑΕΚ με σωστό τρόπο, να πάρει αυτό που της αξίζει''.

Ο προπονητής των ''κοκκινόμαυρων'' ανέφερε μετά το 1-3 σε βάρος της ομάδας του: ''Περιμέναμε 21 μέρες γι' αυτό το παιχνίδι. Για μένα το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 1ο γκολ που δεχτήκαμε και καπάκι στις δυο χαμένες ευκαιρίες τις δικές μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, σίγουρα μπορούσαμε, όμως, τι να γίνει είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και οι ήττες. Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν''.

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ