ΚΑΣΕΤΑ GATE

Κούγιας: "Απειλούν την οικογένεια μου"

Κούγιας: "Απειλούν την οικογένεια μου"

Aπειλές για τη ζωή του δέχεται ο Αλέξης Κούγιας, που ζήτησε από παράγοντα του ποδοσφαίρου να αποκαλύψει το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας.

Νέα στοιχεία φωτιά έρχονται στη δημοσιότητα για την περιεχόμενο της τρίτης κασέτας στην οποία φέρεται να υπάρχει διάλογος δύο παραγόντων ομάδων και ενός παράγοντα ομοσπονδίας για τους υπόπτους αγώνες Άρη - Παναθηναϊκού και Μακάμπι - Ολυμπιακού, με αναφορές σε συγκεκριμένο διαιτητή.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που παρέδωσε τις δύο πρώτες κασέτες στον εισαγγελέα, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι συγκεκριμένος άνθρωπος έχει στην κατοχή του την τρίτη κασέτα και μάλιστα του την έβαλε και την άκουσε ολόκληρη.

Μάλιστα λέει ότι το περιστατικό προηγήθηκε της ταχυδρομικής αποστολής στον ίδιο των άλλων δύο κασετών. " Θέλω να κάνω μια δημόσια έκκληση στον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος τα Χριστούγεννα του 2010 με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε να ακούσω την 1η κασέτα για την βρωμερή αυτή υπόθεση. Εχει χρέος απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού λαού να αποκαλύψει μέσω της παραδόσεως έστω και ανώνυμα,αυτής της κασέτας ή της απομαγνητοφώνησης σε CD τι ακριβώς έχει συμβεί".



Επίσης ισχυρίστηκε στο MEGA, ότι δέχεται απειλές. " Από χθες το βράδυ άρχισα να δέχομαι ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα,αρχίζουν να απειλούν την ζωή της οικογένειάς μου. Δεν φοβάμαι,δεν μ' ενδιαφέρει,δεν είμαι ήρωας αλλά να γνωρίζουν αυτοί οι κακοποιοί που μαζί με τον Μπέο έχουν κάνει αυτό το κακό ότι αν πειράξουν έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά μου, από πίσω θα κρύβεται ο Μπέος και οι κακοποιοί του".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ