ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη"

Ο Χούλιαν Κουέστα
Ο Χούλιαν Κουέστα EUROKINISSI

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στη κάμερα της NOVA με αφορμή το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (7/3, 19:30) και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο λάθος που έκανε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε στην κάμερα των καναλιών NovaSports με αφορμή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (7/3, 19:30, Novasports 1HD) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο λάθος που έκανε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

"Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι", είπε αρχικά και συνέχισε για το πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του:

"Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ασφαλώς είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τόσο μετά τον αγώνα όσο και πριν προπόνηση, μίλησα στους συμπαίκτες μου, τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να ζητήσουμε την νίκη στο ντέρμπι".

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας: "Πρέπει όμως να γυρίσουμε σελίδα, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι μια μάχη. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε συμπαγής και κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, θα είμαστε στο τέλος οι νικητές. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, μαζί και ο κόσμος μας, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δείξουμε την Κυριακή ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ