ΙΝΤΕΡ

Κουαρέσμα: "Δεν φοβάμαι τον Ροναλντίνιο"

Κουαρέσμα: "Δεν φοβάμαι τον Ροναλντίνιο"
Κουαρέσμα-Ίντερ

Ο Κουαρέσμα δήλωσε πως δεν φοβάται τον... Ροναλντίνιο, και ο Μουρίνιο ευχαρίστησε τη διοίκηση, λέγοντας πως του πήραν όλους τους παίκτες που ζήτησε

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αισθάνομαι την ευθύνη, που πηγάζει από το γεγονός ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Σωματικά είμαι καλά και ψυχολογικά είμαι ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να παίξω και να έχω την ευκαιρία να λάμψω", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 25χρονος Πορτογάλος ακραίος χαφ, για να συνεχίσει:

"Φυσικά και είμαι έτοιμος για αυτό το τεστ καθώς το να έρθω εδώ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θύμωσα με την Πόρτο γιατί είμαι ευγνώμων προς το σύλλογο που μου έδωσε τα πάντα τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως τις τελευταίες ημέρες ήλπιζα πως όλα θα πάνε καλά, με τον μάνατζέρ μου, Ζόρζε Μέντες να με διαβεβαιώνει για αυτό. Η Ίντερ είναι το παρόν και το μέλλον μου τώρα".




Όσο για το γεγονός πως θα αμοίβεται περισσότερο απ'ότι ο "πολύς" Ροναλντίνιο στη Μίλαν, ο Κουαρέσμα σχολίασε: "Είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Σε αυτή την ομάδα υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές, δεν θα είναι πρόβλημα για μένα να αντιμετωπίσω τη Μίλαν και το Ροναλντίνιο".

Από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην επίσημη παρουσίαση του Κουαρέσμα μαζί με τους Μάρκο Μπράνκα και Γκαμπριέλε Οριάλι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του συμπατριώτη του, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τη διοίκηση, λέγοντας πως έφερε όλους τους παίκτες που είχε ζητήσει:

"Ο Κουαρέσμα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να χωρέσει είτε στο 4-3-3 είτε στο 4-4-2, είναι ένας ποδοσφαιριστής με θάρρος και για αυτό πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Είναι κρίμα που ένας νικητής όπως αυτός, που έχει τόσους πολλούς τίτλους, δεν μπόρεσε να έρθει πριν την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας, όμως είμαι σίγουρος πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει εμπλουτίσει το παλμαρέ τίτλων του",

τόνισε ο τεχνικός ηγέτης των πρωταθλητών Ιταλίας και συμπλήρωσε:

"Όταν ήρθα, ζήτησα τρεις παίκτες: τον Κουαρέσμα, τον Μανσίνι και τον Λάμπαρντ. Όταν ο Λάμπαρντ άλλαξε γνώμη, ζήτησα από τη διοίκηση τον Μουντάρι και αυτοί με ικανοποίησαν. Τους ευχαριστώ καθώς έχω αυτό που επιθυμούσα. Από αύριο μπορούν να πάνε διακοπές. Τώρα η ευθύνη είναι δική μου, καθώς και των παικτών μου".








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ