ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κώτσιρας: "Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια"

Ο Γιάννης Κώτσιρας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Γιάννης Κώτσιρας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε ότι η νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα δώσει ώθηση στην ομάδα ενόψει συνέχειας

Ο Γιάννης Κώτσιρας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στην οποία οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0, τόνισε ότι αυτό το τρίποντο δίνει στην ομάδα ώθηση για τη συνέχεια και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώτσιρας στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ασφαλώς ήταν ένα παιχνίδι με μονομαχίες και ένταση. Στις λεποτμέρειες καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι και σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε πολύ καλά το αποτέλεσμα και αυτός μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια".

Για το ότι διαχείριζονται πλέον καλά το υπέρ τους προβάδισμα στο σκορ: "Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας και με τον προπονητή σε πολλά meeting. Έχουμε πει ότι είναι κρίμα η προσπάθεια και το ποδόσφαιρο να μη συνοδεύεται αποτέλεσμα. Υπάρχει πιο έξυπνη διαχείριση του παιχνιδιού και έχουμε πάρει περισσότερα παιχνίδια στις λεπτομέρειες".

Για την αλλαγή πλευράς που έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: "Έχουμε μια φιλοσοφία στο παιχνίδι μας και ένα στυλ παιχνιδιού, τώρα το ότι έγινε αυτό εκεί ήταν της στιγμής. Το σημαντικό είναι ότι σκοράραμε και βρήκαμε γκολ".

Για τη μετάβασή του στον Παναθηναϊκό: "Σκέφτηκα κάποια πράγματα, έκανα την αυτοκριτική μου, μίλησα με τον προπονητή. Καθάρισα το μυαλό μου και έκανα τα παιχνίδια που ήθελα. Θέλω να συνεχίσω να είμαι σταθερός και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ