ΑΕΛ

Κώτσιος:"Πήραμε αυτό που αξίζαμε"

Κώτσιος:"Πήραμε αυτό που αξίζαμε"
μετιν ααραμπ φωτακης κωτσιος

Η Λάρισα κατέκτησε δίκαια την πέμπτη θέση στην Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε ο Ηλίας Κώτσιος

Ο αμυντικός των Θεσσαλών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103,3” και τόνισε πιο χαρακτηριστικά: "Κατακτήσαμε αυτό που αξίζαμε όλη την χρονιά. Σπάσαμε ρεκόρ. Σε 18 αγωνιστικές έχουμε μόνο μία ήττα, από τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του. Για μία επαρχιακή ομάδα είναι πολύ καλό. Ήταν μία χρονιά σταθερή και επιτυχημένη. Κρατήσαμε την πέμπτη θέση για αρκετές αγωνιστικές".

Για την ψυχολογία στα πλέι οφ ακόμη, είπε:" Σίγουρα δεν πάμε με το σκεπτικό ότι ότι έχουμε καταφέρει τους στόχους μας. Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλούς στόχους. Έχει προπονητή και φιλάθλους με βλέψεις. Θα μπούμε να παίξουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να είμαστε αμελητέα ποσότητα. Έχουμε φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Επίσης για τις καλοκαιρινές διακοπές, δήλωσε:" Αν τερματίσουμε στην 5η θέση οι διακοπές μας θα είναι μόλις 20 μέρες και αυτό είναι ένα κίνητρο ακόμα για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο".

Τέλος για την ευρωπαϊκή φιλοδοξία της Λάρισας,ανέφερε :"Επειδή η Λάρισα έχει κόσμο απαιτητικό και πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και για αυτούς. Η χρονιά είναι επιτυχημένη. Βέβαια πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι και να δουλέψουμε για κάτι καλό και να μην είμαστε αμελητέα ποσότητα".





TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ