ΠΑΟΚ

Κοτάρσκι: "Η υπεροχή μας βασίζεται στην ενότητα και στην αρμονία"

Ο Κοτάρσκι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ο Κοτάρσκι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ INTIME

Ο Ντομινίκ Κοτάρκι τόνισε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Άρη πως η ενότητα κι η αρμονία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ είναι υπεύθυνες για την καλή επίδοση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη (19/03, 19:00, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), με τον Ντομινίκ Κοτάρκι στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA να εξηγεί ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας του, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δικέφαλος θα πάει στο Βικελίδης μόνο για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το σε τι κατάσταση βρίσκεται: "Νιώθω καλά, νομίζω ότι προπονήθηκα πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι με τον Άρη. Ανυπομονώ να παίξω, να το ζήσω και να βοηθήσω την ομάδα".

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα: "Ήταν μία πάρα πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω ότι σαν ομάδα παίξαμε αρκετά καλά παιχνίδια. Σίγουρα θα έπρεπε να είχαμε κάποιους περισσότερους βαθμούς, αλλά αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα 10 παιχνίδια των playoffs, που μας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε και να παλέψουμε για τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Είμαστε ακόμη εντός στόχων, οπότε είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μας να παλέψουμε".

Για την απουσία του από μερικά παιχνίδια: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μην αγωνίζεται, αλλά συμβαίνει. Έχασα δύο παιχνίδια, το ένα ήταν λόγω ασθένειας, το άλλο λόγω καρτών. Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι πάντα υπάρχουν παιδιά που είναι έτοιμα να μπουν για να αντικαταστήσουν και να βοηθήσουν. Οπότε αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου, όπως δεν επηρέασε κι εμένα, γιατί επέστρεψα στα τελευταία τρία παιχνίδια κι έχω βρει τον ρυθμό μου".

Για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στα playoffs: "Το μόνο που μας απασχολεί είναι να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι, να το δούμε ξεχωριστά, και στο τέλος όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα κάνουμε το ταμείο μας και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Για το αν οι επιδόσεις της ομάδας είναι καλό δείγμα ενόψει των playoffs: "Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για να κερδίσει το κάθε ματς, αυτή είναι η δουλειά μας, η αποστολή μας. Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι, θα είναι δύσκολα ματς, το γνωρίζουμε. Παίξαμε καλά στην κανονική περίοδο. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε σε κάθε αγώνα".

Για το ποια θα επέλεγε ως κύρια χαρακτηριστικά που θέλει να παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ σε κάθε ματς: "Είναι αυτή η ενότητα που έχουμε ως ομάδα κι αυτός ο αρμονικός τρόπος λειτουργείας. Σαφώς υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί παίκτες, αλλά νομίζω ότι το βασικό μας χαρακτηριστικό είναι το πόσο ενωμένοι είμαστε, το πόσο παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Κι αυτός ο αρμονικός τρόπος συνεργασίας είναι το βασικό μας χαρακτηριστικό που μας δίνει την ικανότητα να παλέψουμε σε αυτά τα ματς".

Για τη σκέψη του για το ντέρμπι με τον Άρη: "Ο ξεκάθαρος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον αντίπαλο, προτιμώ να εστιάσω στη δική μου ομάδα και στο τι θα κάνουμε εμείς, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα πάμε να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ