ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Να βρεθεί λύση άμεσα"

Κωστένογλου: "Να βρεθεί λύση άμεσα"
Κωστένογλου, ΑΕΚ, Άντερλεχτ INTIME SPORTS

Στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος σχολίασε και το μέλλον της ομάδας τονίζοντας: "Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση".

Ο τεχνικός του δικεφάλου σχολίασε τις φάσεις που έκανε η ομάδα του και θα μπορούσε τουλάχιστον να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ για τις αλλαγές τόνισε πως αναγκάζεται να κατεβάσει τέτοια ομάδα και όχι γιατί σνομπάρει τη διοργάνωση.

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Βάργκας, ενώ για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στο δυσοίωνο μέλλον της ομάδας εάν δεν υπάρξει κάποια διοικητική εξέλιξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωστένογλου:

- Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για την εικόνα της ομάδας και κυρίως για όσους έπαιξαν πρώτη φορά;

"Είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ γρήγορα. Ήταν μία ψυχρολουσία για μας. Δεν χάσαμε όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν όμως και απειλητικοί. Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ έπειτα.

Ανεβάσαμε την απόδοσή μας στην επανάληψη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια όμως στα παιδιά γιατί προσπάθησαν. Έπαιξε μία ενδεκάδα σήμερα που δεν έχει ξαναπαίξει μαζί και δη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος όμως, γιατί η ΑΕΚ στοχεύει πάντα στη νίκη. Ίσως στη φάση του Λεονάρντο θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Ο αντίπαλός μας είχε την κατοχή κατά διαστήματα, όμως είχε μόνο τη φάση του δοκαριού.

Επιπλέον, ενώ έκανα δύο αλλαγές στο ημίχρονο, είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή με τον Βάργκας. Βλέπετε, ότι παίκτες μας έχουν μυϊκά προβλήματα. Είναι το τρίτο μέσα σε λίγο χρόνο. Το είχα προβλέψιμη, γι' αυτό η επιλογές μου ήταν αυτές. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αναγκάζομαι να το κάνω. Όχι ότι σνομπάρω την διοργάνωση. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό".

- Ο τραυματισμός είναι σοβαρός;

"Φοβάμαι ότι θα μείνει για τρεις εβδομάδες έξω".

- Αύριο, περιμένουμε να ξημερώσει κάτι καλό για την ΑΕΚ. Έχετε κάποια πληροφόρηση για το τι μπορεί να γίνει;

"Δεν έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση. Ελπίζω να βρεθεί λύση. Είναι απαραίτητη. Θεωρώ μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν δεν βρεθεί λύση. Ήδη η υπομονή των παικτών είναι μεγάλη. Δεν έχω παράπονο, το αποδεικνύουν την πράξη, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ