ΑΡΗΣ

Κωστένογλου: "Να τα δίνετε όλα"

Κωστένογλου: "Να τα δίνετε όλα"

Η σημερινή ημέρα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου χαρακτηρίστηκε από την πρώτη προπόνηση του Νίκου Κωστένογλου ως προπονητής της ομάδας του Άρη και της πρώτης ομιλίας του.

Ο 47χρονος νέος τεχνικός του Άρη Νίκος Κωστένογλου και διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου στην πρώτη του προπόνηση εκτός του δυνατού προγράμματος που εφάρμοσε, είχε και την πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, η οποία κράτησε για περίπου 20 λεπτά.

Ο Κωστένογλου προσπάθησε να χτυπήσει στον εγωισμό των ποδοσφαιριστών και να τους ανεβάσει ψυχολογικά εν όψει των αγώνων που ακολουθούν. Των 15 ουσιαστικά τελικών με στόχο την κάλυψη των 8 βαθμών από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Football League όπου βρίσκονται ισόβαθμοι οι Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.

"Σας νιώθω και καταλαβαίνω πως αισθάνεστε. Ακόμη όμως δεν έχει χαθεί κάτι. Εγώ ήρθα γιατί πιστεύω στην άνοδο. Πρέπει να κάνετε το ίδιο και να το αποδείξετε με την εικόνα σας μέσα στο γήπεδο. Να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να τα δίνετε όλα", ήταν κάποια από τα λόγια του Κωστένογλου στα αποδυτήρια, όπου τον παρουσίασε στους παίκτες ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ζήτησε απ' όλους πλήρη σεβασμό στο πρόσωπο του νέου προπονητή, καλώντας τους και αυτός από την πλευρά του να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος για την άνοδο της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ