ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Καθοριστικά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια"

Κωστένογλου: "Καθοριστικά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια"
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Κρίσιμο για την εξέλιξη των πλέι οφ χαρακτηρίζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Κωστένογλου.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι τα επόμενα δύο ματς είναι κρίσιμα για την εξέλιξη των πλέι οφ.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά με την ΑΕΚ να στοχεύει στη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Ήταν αισιόδοξο το ότι η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη απ' το πρώτο, γιατί σε μερικά παιχνίδια, πέρα απ' τα ματς με τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, στα υπόλοιπα αυτό δεν είχε συμβεί.

Ήταν το πρώτο ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα, γιατί πραγματικά ο ΠΑΟΚ εκτός από μια φάση που έκανε στο 49' από εκεί και πέρα δεν μας απείλησε, πέρα από ένα κόρνερ. Αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει στο δεύτερο ημίχρονο αυτή ήταν η ΑΕΚ. Δυστυχώς εμείς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε κάποιο γκολ κι όταν αυτό δεν έρχεται συμβαίνει το αναπάντεχο, γιατί στο γκολ του ΠΑΟΚ έγιναν πολλές αρνητικές συγκυρίες για να επιτευχθεί. Πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς.

Τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ καθοριστικό ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να στοχεύσουμε στη νίκη κι αυτό θα πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο. Σίγουρα επιβάλλεται να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Όλα θα εξαρτηθούν από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Αν εμείς καταφέρουμε και πετύχουμε ισάριθμες νίκες θα δοθεί ένας άλλος τόνος στα play offs και θα υπάρξει αγωνία για το τι θα γίνει στη διάρκεια. Είναι καθοριστικά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι ένα ντέρμπι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Εμείς θέλουμε περισσότερο τη νίκη, από βαθμολογικής πλευράς ώστε να πλησιάσουμε τον ανταγωνιστή μας. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί και αισιοδοξώ ότι θα νικήσουμε".

Ευχάριστα τα νέα από την προπόνηση του Σαββάτου για την ΑΕΚ, αφού Μανωλάς, Βάργκας και Κλωναρίδης προπονήθηκαν κανονικά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, αποκάλυψε αναλυτικά πόσα χρήματα χρωστάει η ΑΕΚ σε παίκτες και δημόσιο και τι συμβαίνει με το άρθρο 44.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ