ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες"

Κωστένογλου: "Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες"
INTIME SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση του Παναιτωλικού και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει στην έδρα του, μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου, αποφεύγοντας όμως να ψάξει για δικαιολογίες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι "Nova" ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την αντίπαλη ομάδα.

Παρόλα αυτά, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τα τελευταία αποτελέσματα, μίλησε για τη μίνι προετοιμασία αφού είχαν ματς και την Τετάρτη, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο που θα είναι στο πλευρό του Παναιτωλικού και γενικότερα τις δυσκολίες.

"Έχουμε να παίξουμε με μία ομάδα με καλή έδρα και που είναι καλά οργανωμένη. Θεωρώ ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι πρότυπο. Είχαμε λίγες ημέρες προετοιμασίας μπροστά μας και κάναμε ό,τι μπορούσαμε, γι' αυτό το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τις νίκες που πέτυχαν, παρά τα δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια που είχαμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις, ακόμα και στην έδρα σου.

Μου άρεσε πάντα να παίζω με κόσμο. Σε έδρες με πολύ κόσμο. Η γηπεδούχος ομάδα θα έχει τον κόσμο με το μέρος της. Από μέρους μας είμαστε μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ