ΑΕΚ

Κώστας Νεστορίδης: Ευχάριστα νέα, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Κώστας Νεστορίδης παρακολουθεί αγώνα της ΑΕΚ
Ο Κώστας Νεστορίδης παρακολουθεί αγώνα της ΑΕΚ INTIME

Ο Γιώργος Νεστορίδης με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε ότι ο πατέρας του, Κώστας Νεστορίδης, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα ή το αργότερο αύριο. Ο θρύλος της ΑΕΚ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κώστα Νεστορίδη, καθώς ο γιος του Γιώργος, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι ο πατέρας του βγαίνει από το νοσοκομείο, καθώς η πορεία της υγείας του πήγε εξαιρετικά. Υπενθυμίζεται ότι ο θρύλος της ΑΕΚ, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η πορεία της υγείας του πήγε καλύτερα, με τον Νεστορίδη να προσπαθεί να δραπατεύσει "ανεπιτυχώς" βέβαια από το νοσοκομείο. Ο γιος του Νεστορίδη μάλιστα ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου "Σωτηρία" για τις υπηρεσίες που παρείχαν στον πατέρα του.

"Καλή εβδομάδα με υγεία!!! Από την ενημέρωση που έχω σήμερα το αργότερο αύριο βγαίνει ο πατέρας μου από το νοσοκομείο !!! Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας καθώς επίσης την Άνθη Παπακώστα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας...Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Σωτηρία !!!", ανέφερε ο Γιώργος Νεστορίδης στην ανάρτησή του.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ