ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η περιπέτεια και ο τραυματισμός του Κώστα Νεστορίδη μετά την προσπάθεια απόδρασης από το νοσοκομείο

Ο Κώστας Νεστορίδης
Ο Κώστας Νεστορίδης INTIME

Ο Κώστας Νεστορίδης ήθελε να δραπετεύσει από το νοσοκομείο, μιας και η πορεία της υγείας του πηγαίνει καλύτερα, όμως στην προσπάθειά του να κόψει τον όρο και να φύγει, χτύπησε στο κεφάλι και μάτωσε. Παρόλο που χρειάστηκε ράμματα, δεν άφησε τους γιατρούς να του κάνουν και δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Ο Κώστας Νεστορίδης πηγαίνει καλύτερα στην υγεία του και σήμερα είχε ένα παράξενο περιστατικό, όπως ανέφερε ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο 92χρονος θρύλος της ΑΕΚ που αισθάνεται καλύτερα, ζήτησε να πάρει εξιτήριο, όμως οι γιατροί δεν του έδωσαν την άδεια. Ο Νεστορίδης επιχείρησε να κόψει τον όρο και να προσπαθήσει να δραπετεύσει. Για κακή του τύχη χτύπησε το κεφάλι του και αν και χρειάστηκε ράματα, δεν άφησε τους γιατρούς να του κάνουν. Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, οι γιατροί είπαν ότι δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

"Είχαμε ένα περιστατικό. Ο πατέρας μου επειδή ένιωθε πολύ καλύτερα ζήτησε έντονα νά γυρίσει σπίτι. Φυσικά και ήταν αδύνατο αν δεν πουν οι γιατροί το οκ. Εκείνος βέβαια δεν έμεινε άπραγος. 'Εκοψε τόν όρο του και προσπάθησε να δραπετεύσει.

Στην προσπάθειά του έπεσε χτύπησε το κεφάλι του. Χρειάστηκαν ράμματα αλλά δεν τους άφησε. Μετά από εξετάσεις μου είπαν ότι όλα είναι καλά!!!!", ανέφερε ο Γιώργος Νεστορίδης στην ανάρτησή του.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ