ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοσεντίνο: "Φήμες όσα λέγονται για τον Λέτο"

Κοσεντίνο: "Φήμες όσα λέγονται για τον Λέτο"
Λέτο INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Κοσεντίνο, δηλώνει ότι ο Λέτο θα παραμείνει έως το ερχόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντίνου άσου.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού θέλει να βάλει τέλος στις φήμες, που θέλουν τον Λέτο να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη" χαρακτήρισε φήμες τα όσα λέγονται για τον Λέτο ενώ τόνισε ότι θα μιλήσει με τον Ρότσα για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, δήλωσε: " Βρίσκομαι στην Ουρουγουάη. Τελευταία φορά που επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό ήταν το καλοκαίρι. Είναι φήμες όσα λέγονται για τον Λέτο. Πώς να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο; Πώς να διαπραγματευτώ για τη μεταγραφή του Λέτο, αν ο παίκτης δεν ολοκληρώσει πρώτα την αποθεραπεία του; Πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες. Να γίνει πρώτα καλά και στη συνέχεια να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν έχω προγραμματίσει ταξίδι στην Αθήνα. Θα περάσω τα Χριστούγεννα εδώ".

Στην συνέχεια, δήλωσε για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα: " Γνωρίζω για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Ρότσα είναι φίλος μου. Θα επικοινωνήσω μαζί του τον Ιανουάριο και θα τον ενημερώσω για περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως να τον ενδιαφέρουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ