PREMIER LEAGUE

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Premier League

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Premier League

Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι δίνουν μία εντυπωσιακή μάχη στην Αγγλία για την κατάκτηση του τίτλου πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δείτε το πρόγραμμα τους.

Το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών παρακολουθούμε στην Premier League, στην οποία το ενδιαφέρον είναι αμείωτο όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για το ποιος θα πάρει την τέταρτη θέση και ποιος θα υποβιβαστεί.

Η... κούπα είναι υπόθεση τριών με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να δίνουν τη δική τους μάχη. Αυτή τη στιγμή οι "κόκκινοι" βρίσκονται στην κορυφή και γνωρίζουν τα πάντα είναι στο χέρι τους. Το ίδιο ισχύει και για τους "πολίτες", οι οποίοι έχουν και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ οι Λονδρέζοι ευελπιστούν να στραβοπατήσουν οι άλλοι δύο στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών μονομάχων στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (74 βαθμούς)

Έχει φτάσει τις εννιά νίκες σερί, πήρε τα δύο παιχνίδια με τις ομάδες του Λονδίνου και τώρα παίζει τον δικό της τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Περιθώρια ήττας δεν υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται αν έρθει ισόπαλη να μην εξαρτάται πλέον από εκείνη το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, κομβικό είναι και το παιχνίδι με την Τσέλσι, ενώ εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε το ταξίδι ως το Λονδίνο.

Μάντσεστερ Σίτι

@ Νόριτς

Τσέλσι

@ Κρίσταλ Πάλας

Νιούκαστλ

ΤΣΕΛΣΙ (72 βαθμούς)

Δύο βδομάδες πριν δεν τα κατάφερε με την Κρίσταλ Πάλας και αυτή την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ακόμη επικίνδυνο ταξίδι. Τα δύο εντός έδρας που έχει είναι αρκετά εύκολα, ενώ και η δεύτερη επίσκεψή της στην Ουαλία δεν αναμένεται να τη δυσκολέψει, αφού το πιο πιθανό είναι η Κάρντιφ να έχει πέσει ως τότε. Όσο για το παιχνίδι στο "Άνφιλντ" γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι καθοριστικής σημασίας.

@ Σουόνσι

Σάντερλαντ

@ Λίβερπουλ

Νόριτς

@ Κάρντιφ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (70 βαθμούς)

Πηγαίνει στο Λίβερπουλ να παίξει τον δικό της τελικό με τη διαφορά ότι της κάνουν δύο αποτελέσματα, αφού και με ισοπαλία θα έχει προβάδισμα για τον τίτλο. Απαραίτητη προϋπόθεση να κάνει το απόλυτο στα υπόλοιπα παιχνίδια. Βλέποντας κανείς το πρόγραμμά της διαπιστώνει πως έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με την Έβερτον, κι ένα επικίνδυνο, αυτό με την Κρίσταλ Πάλας. Στα τέσσερα εντός η λογική λέει πως δύσκολα θα χάσει βαθμούς.

@ Λίβερπουλ

Σάντερλαντ

Γουέστ Μπρομ

@ Κρίσταλ Πάλας

@ Έβερτον

Άστον Βίλα

Γουέστ Χαμ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ