ΣΤΗΜΕΝΑ

Κορυδαλλός για Μπέο και Τσακογιάννη, έρχονται νέες διώξεις

Κορυδαλλός για Μπέο και Τσακογιάννη, έρχονται νέες διώξεις
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα και τις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθούν σύντομα οι Μπέος, Τσακογιάννης για να απολογηθούν μέσα στην εβδομάδα στην αθλητική δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα ο χρόνος πιέζει, καθώς τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς να ετοιμάζονται να ασκήσουν άμεσα νέες διώξεις. "Χτενίζουν" τη Μαλαισία για το 1 δις ευρώ με εμπλεκόμενους 968 Έλληνες!

Οι απολογίες των Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη ενώπιον των αθλητικών δικαστών οδηγεί του δύο κατηγορουμένους για τα στημένα παιχνίδια στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Αρχικά τον δρόμο για την επιστροφή στην Αθήνα θα τον πάρει σήμερα (18/07) ο Γιώργος Τσακογιάννης που θα μεταφερθεί από τα Τρίκαλα.

Και αυτό γιατί εγκρίθηκε το αίτημα της πειθαρχικής επιτροπής της Football League που ήθελε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕΗλιούπολης στην πρωτεύουσα για να απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή την Τρίτη (19/07).

Ανάλογο αίτημα έχει καταθέσει και η πειθαρχική επιτροπή της Superleague καθώς ο Αχιλλέας Μπέος έχει κληθεί να παραστεί ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης την Τετάρτη (20/07).

'Έτσι αναμένεται σύντομα και η μεταφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλος από τις φυλακές του Ναυπλίου στις αντίστοιχες του Κορυδαλλού.

"Καυτές" οι δύο επόμενες εβδομάδες

Από εκεί και πέρα το όλο σκηνικό (αποφάσεις, εφέσεις κτλ) θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τα τέλη του Ιούλη, αν θέλουμε να έχουμε πρωταθλήματα από Σεπτέμβρη! Και αυτό γιατί από 01/08-31/08 τα δικαστήρια κλείνουν και φυσικά δεν μπορεί να κινηθεί καμία διαδικασία.

Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, Ανδρέα Φάκο και Εμμανουήλ Αντωνακάκη, να ετοιμάζουν νέο πακέτο πειθαρχικών διώξεων για τα στημένα που θα αφορά την ομάδα των υπόλοιπων 68.

Αρχικά όλα έδειχναν ότι θα περίμεναν τις απολογίες τους στον ανακριτή, ωστόσο επειδή αυτή η διαδικασία πρόκειται να καθυστερήσει, αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στις διώξεις.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό ακόμα και σήμερα. Το Sport24.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει άμεσα για ό,τι συμβεί.

Φάκος: "Τώρα η ευκαιρία για κάθαρση"

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι "όποιος αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες θα οδηγηθεί εκεί που πρέπει, ανεξαρτήτως προσώπων και μεγέθους ομάδων".

"Χτενίζουν" τη Μαλαισία για το 1 δις ευρώ

Εξελίξεις υπάρχουν και σε άλλα μέτωπα καθώς ποσό ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ ψάχνουν οι εισαγγελείς στη Μαλαισία, με 968 ονόματα Ελλήνων να είναι στη λίστα που εμπλέκονται σε σκάνδαλο με παράνομο στοιχηματισμό στην ασιατική χώρα.

Έτσι στοιχημάτιζαν εναντίον των ομάδων τους

Το πόρισμα της Αστυνομίας που στηρίζεται σε καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών του Γιώργου Τσακογιάννη αποκαλύπτει ότι παράγοντες στοιχημάτιζαν και εναντίον των ομάδων τους!

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ