ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κοροβέσης: "Οι τρεις νίκες μας έδωσαν αέρα"

Κοροβέσης: "Οι τρεις νίκες μας έδωσαν αέρα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κοροβέσης βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής και υποστήριξε ότι του δίνει ώθηση για τη συνέχεια και καλή ψυχολογία.

Ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής (για το ματς με την Ξάνθη) βραβεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον τέως Δήμαρχο Ιωαννιτών, Νίκο Γκόντα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Κοροβέσης χαρακτήρισε σημαντικό το βραβείο, καθώς του δίνει ώθηση και καλή ψυχολογία να συνεχίσει να παλεύει και για το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» είναι εκείνοι που έχουν το «μαχαίρι στο λαιμό».

Ο κ. Γκόντας από την πλευρά του ευχήθηκε στον Κοροβέση να φτάσει ακόμα ψηλότερα, φορώντας ακόμα και τη φανέλα της Εθνικής και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συνεχίσει να συμπαραστέκεται στην προσπάθεια που γίνεται.

Πιο αναλυτικά, ο τέως δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας δίνοντας το βραβείο στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, είπε τα εξής:
«Ο Γενάρης ήταν ένας μήνας ο οποίος ήταν «μαύρος» για την απόδοση της ομάδας. Όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνουμε έκκληση σε όλους τους φιλάθλους όταν η ομάδα δεν πάει καλά να την στηρίζουμε.

Είναι τιμή μου που απονέμουμε σε έναν λαμπρό νέο, τον Νίκο Κοροβέση, το κύπελλο του καλύτερου διακριθέντα ποδοσφαιριστή, διότι και ο ίδιος το αξίζει. Φοράει φανέλα η οποία είναι ιστορική και έχει και ένα απίστευτο λαϊκό έρεισμα. Τα Γιάννινα είναι σίγουρα μία ποδοσφαιρούπολη.

Είμαι βέβαιος ότι αν σταθούμε όλοι δίπλα τους, και κυρίως τις δύσκολες στιγμές, θα διαπρέψουν όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά και πανευρωπαϊκά.

Πέρυσι αδικηθήκαμε. Δώσαμε τη μάχη, την κερδίσαμε στην ΕΠΟ. Τη χάσαμε ανορθόδοξα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ωστόσο όμως μια αδικία μεγάλη μας γιγαντώνει για να είμαστε φέτος πανέτοιμοι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εύχομαι από καρδιάς πρώτα απ' όλα στον Νίκο Κοροβέση που πανάξια ανακηρύχθηκε MVP, ό,τι καλύτερο, να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος γιατί το αξίζει. Και στην ομάδα μας να πετύχει όσο τον δυνατόν περισσότερες διακρίσεις, και να μπορέσει να διακριθεί και πανευρωπαϊκά».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος τόνισε:
«Είναι ένα σημαντικό βραβείο για εμένα. Μου δίνει ώθηση για τη συνέχεια, και ψυχολογία. Η ομάδα έχει ανέβει αγωνιστικά πάρα πολύ, και αυτό βοήθησε κι εμένα για να αναδειχτώ σ' αυτόν τον αγώνα. Αυτό το βραβείο το αξίζουν και οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το έπαιρνα και εγώ.

Συνεχίζουμε. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας μετά τα τρία επιτυχή αποτελέσματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να συνεχίσουμε αυτήν την καλή πορεία».

Σχετικά με το αν η ομάδα μπορεί να φτάσει απέναντι στον Πανιώνιο τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της στη Super League:
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα. Θα πάμε για τη νίκη. Έχουμε ποιότητα και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί και ο αντίπαλος το θέλει πολύ, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές».

Για τo τι άλλαξε με τον Γιάννη Πετράκη τις τελευταίες μέρες στην ομάδα:
«Στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Θέλαμε μία ώθηση έτσι ώστε να γίνει η αλλαγή. Βέβαια είναι και το αγωνιστικό κομμάτι. Το πώς μπαίνεις να αγωνιστείς. Η ψυχολογία όμως είναι το παν».

Για το πόσο επηρέασε και τον ίδιο η ελάχιστη ξεκούραση πέρυσι το καλοκαίρι:
«Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, και σίγουρα μας επηρέασε πάρα πολύ για το αν θα παίζαμε Ευρώπη ή όχι. Η κούραση ήταν μεγάλη. Και το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε στη Ευρώπη μας έριξε λίγο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, και πιστεύω ότι έπαιξε ένα ρόλο".

Για το αν είναι σε θέση πλέον η ομάδα να συνεχίσει σε πιο δυνατούς ρυθμούς:
«Μετά από τρεις νίκες αποκτήσαμε άλλο αέρα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο, που αποτελεί έναν κακό δαίμονα για τον ΠΑΣ, ο οποίος όμως διανύει και μια δύσκολη περίοδο:
«Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Θα είναι με το «μαχαίρι στο λαιμό». Θα έχουν την πίεση. Εμείς θα είμαστε πιο απελευθερωμένοι, και πιστεύω ότι αν παίξουμε έξυπνα, θα πάρουμε το παιχνίδι».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ