ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορμπεράν: "Η νίκη επί του ΠΑΣ ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της ομάδας"

Ο Κάρλος Κορμπεράν
Ο Κάρλος Κορμπεράν EUROKINISSI

Ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο σημαντικό για τους παίκτες του, καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία τους.

Ο Κάρλος Κορμπεράν σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ανέφερε ότι αυτή η νίκη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα, καθώς βοηθά στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των παικτών, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Παράλληλα τόνισε ότι η επιλογή της ενδεκάδας έγινε με βάση τους παίκτες που βρισκόντουσαν στην καλύτερη κατάσταση και ότι δεν προφυλάχθηκε κανείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορμπεράν στην COSMOTE TV: Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη νίκη και το "μηδέν" στην άμυνα: "Είναι πολύ σημαντικό για μένα το θετικό αποτέλεσμα. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και την ψυχολογία της".

Για το παιχνίδι: "Πιστεύω ότι αρχίσαμε καλά. Καταφέραμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να μη νιώσουμε ότι δεν είμαστε αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις και την ίδια στιγμή . Αυτό το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο απειλητικοί και δικαίως πήραμε το τρίποντο στο τέλος".

Για την επιλογή που έκανε στην ενδεκάδα: "Σήμερα θέλαμε να βάλουμε παίκτες που ήταν σε καλή κατάσταση, γιατί έρχεται μια απαιτητική εβδομάδα. Οι παίκτες στον πάγκο δεν ήταν για να προφυλαχθούν, αλλά επιλέχθηκαν οι καλύτεροι γι' αυτό το παιχνίδι. Οποιοσδήποτε παίκτης βρίσκεται εδώ είναι σε υψηλό επίπεδο και είναι διαθέσιμος, όποτε ζητήθηκε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ