CONFERENCE LEAGUE

Κοπεγχάγη - Λίνκολν 3-1: Έκανε το "2 στα 2" και έπιασε κορυφή στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Κοπεγχάγη - Λίνκολν 3-1: Έκανε το "2 στα 2" και έπιασε κορυφή στον όμιλο του ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Κοπεγχάγη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 3-1 εντός έδρας της Λίλκολν και έκανε το "2 στα 2" στον 6ο όμιλο του Europa Conference League, που την φέρνει στην κορυφή και στο +2 από τον ΠΑΟΚ.

Μετά το επιβλητικό της πέρασμα από την Μπρατισλάβα όπου έκαμψε με 3-1 την αντίσταση της Σλόβαν για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, η Κοπεγχάγη ντούμπλαρε τις επιτυχίες της στο θεσμό το βράδυ της Πέμπτης (30/9), με την ομάδα του Ζέκα (αγωνίστηκε από την αρχή ως το τέλος) να υποτάσσει με 3-1 την αντίσταση της Λίνκολν.

Οι Δανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Ντικς από το ύψος της μικρής περιοχής και μπορεί να δέχτηκαν ψυχρολουσία στο 33' με το γκολ της ισοφάρισης του Ρόσα, ωστόσο στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα πήγαν με προβάδισμα στο σκορ, με τον Βιντ να γράφει το 2-1 με πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κοπεγχάγη έπρεπε απλά να διαχειριστεί το ματς απέναντι στους ερασιτέχνες της Λίνκολν (είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο παρθενικό τους παιχνίδι στα Κύπελλα Ευρώπης) και το έκανε με άνεση, με τον Στάγκε να κάνει μαλιστα το 3-1 στο 52ο λεπτό και ουσιαστικά να σφραγίζει το τρίποντο.

Αποτέλεσμα που της επιρέπει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 6ο όμιλο από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ σκόνταψε στην Τούμπα με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1), με τους Δανούς να περιμένουν πλέον τον Δικέφαλο στο ματς της 21ης Οκτωβρίου στο σπίτι τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Ντικς (67' Άνκερσεν), Κοτσολάβα (80' Γκαμπρίελσεν), Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ζέκα, Λεράγκερ (60' Γιοχάνεσον), Στάγκε, Μπιέλ (80' Χάραλντσον), Μπόεβινγκ (67' Σινγκ), Βιντ

ΛΙΝΚΟΛΝ: Σολέρ, Βάισμαν, Τσιπολίνα, Τοσκάνο, Γιαχάγια, Ρόσα (73' Άνον), Γουόκερ (61' Καραλέρο), Αλκάθαρ (78' Ρόναν), Γκόμες (73' Κασιάρο), Μπρίτο (61' Τορίγια)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία του ομίλου:

Η επόμενη αγωνιστική:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ