CONFERENCE LEAGUE

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Φάνηκε κουρασμένος και έχασε την ευκαιρία

Ο Μίτριτσα στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Μίτριτσα στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα με τους γηπεδούχους να δείχνουν κουρασμένοι και να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ και έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το δύο στα δύο.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Παρά το γρήγορο προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Λουτσέσκου με τον Άκπομ στο 9' δέχτηκε αρκετά γρήγορα την ισοφάριση και εν συνεχεία δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ξανά και να βρει το δεύτερο γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν κουρασμένοι από την προσπάθεια που έκαναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με τη Σλόβαν από την πλευρά της να έχει περισσότερα τρεξίματα, να καλύπτει καλύτερα τους χώρους και να κλείνει σωστά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ παρόλα αυτά με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου του πίσω από την Κοπεγχάγη και μπροστά από τη Σλόβαν. Ακολουθούν οι δύο αναμετρήσεις με τους Δανούς με το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Ανάσες σε Κούρτις, Μπίσεσβαρ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Σλόβαν να δώσει ανάσες σε Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ και να βάλει ως σέντερ φορ τον Άκπομ αντί στου Σβιντέρσκι σε σχέση με την αναμέτρηση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ. Οι Τέιλορ - Σίντκλεϊ ήταν στα δύο άκρα της άμυνας με τους Μιχαί και Μιχαηλίδη να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή έπαιξε ο Εσίτι με τον Σβαμπ και μπροστά τους στην τριάδα ήταν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Μίτριτσα και στην κορυφή έπαιξε ο Άκπομ.

Στον πάγκο επίσης έμεινε ο Βιεϊρίνια που ναι μεν πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου με τον Ρουμάνο όμως να μην θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του Πορτογάλου.

Βρήκε γκολ με τον Άκπομ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, πήρε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και είχε τη μπάλα στην κατοχή του με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε και μάλιστα μετά από μια ωραία επίθεση των γηπεδούχων από τα δεξιά στο 9'. Ο Τέιλορ έκανε την ενέργεια και την όμορφη σέντρα προς τον Άκπομ ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Χόβαν και έκανε το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που πέτυχαν προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να σκοράρουν ένα ακόμη τέρμα πιέζοντας την εστία του Χόβαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ισοφάρισε γρήγορα η Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε όμως και η Σλόβαν ισοφάρισε αρκετά γρήγορα καθώς μόλις στο 14' μπόρεσε να ισοφαρίσει. Σε μια βαθιά μπαλιάο Χέντι κατέβασε τη μπάλα και έκανε το σουτ με τη μία με τον Πασχαλάκη να σώσει με σωτήρια επέμβαση, η μπάλα πήγε στον Γκριν όμως ο οποίος έκανε το σουτ απευθείας και νίκησε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και διαμόρφωσε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει ξανά προβάδισμα στο ματς και μάλιστα αρκετά γρήγορα αλλά ο Σβαμπ παρά την τρομερή ενέργεια που έκανε και την επέλαση μέσα στην περιοχή, επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο έφυγε έξω από την εστία του Χόβαν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια σωτήρια επέμβαση του Πασχαλάκη σε σουτ του Ντράζιτς από τα αριστερά.

Χωρίς ιδέες στο δεύτερο και κουρασμένος

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει καλύτερα, τον Μίτριτσα να ανεβαίνει από τα αριστερά και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ψάχνει το γκολ που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα.

Δεν τα κατάφερε όμως και εμφανίστηκε κουρασμένος και χωρίς ιδέες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Σλόβαν η οποία από την πλευρά της έπαιξε με αντεπιθέσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου 45λεπτου.

Ο Λουτσέσκου έριξε φρέσκα πόδια στην αναμέτρηση καθώς πέρασε στο ματς τους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Κούρτις και εν συνεχεία τους Κωνσταντέλια και Σβιντέρσκι χωρίς όμως να πάρει κάτι απ' όσους μπήκαν στο ματς.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 71' με σέντρα σουτ του Μίτριτσα με τη μπάλα να περνάει και από τον Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έφυγαν σε μια ωραία αντεπίθεση στο 80' με τον Κωνσταντέλια να γυρνάει πίσω να παρενοχλεί τον Τσάμπριτς και τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά μπερδεύτηκε με τον Κωνσταντέλια ο οποίος πήρε την κεφαλιά που χτύπησε στην πλάτη του μέσου του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58' Μπίσεσβαρ), Μίτριτσα (74' Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74' Σβιντέρσκι).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χόβαν, Μεντβέντεφ (81' , Κασία, Μπαζίκοφ, Πούτσεκ, Ντράζιτς (70' , Ντε Καμπς (33' Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν (81' Τσάμπριτς), Ντα Σίλβα (70' , Χέντι.

6ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ