COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Με έκπληξη η Βραζιλία, ίδια ενδεκάδα μετά από 40 ματς η Αργεντινή

Κόπα Αμέρικα: Με έκπληξη η Βραζιλία, ίδια ενδεκάδα μετά από 40 ματς η Αργεντινή

Τίτε και Σκαλόνι καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μεγάλο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα 2019 (3/7, 03:30). Έκπληξη η σελεσάο με Αλέξ Σάντρο στο αριστερό άκρο, ίδια ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά από 40 ματς η αλμπισελέστε!

Έφθασε η ώρα για τον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα 2019. Έφθασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της Νότιας Αμερικής και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.

Η εθνική ομάδα της διοργανώτριας χώρας, Βραζιλίας, κοντράρεται με την αντίστοιχη της Αργεντινής στο "Αρένα ντο Γκρέμιο" του Πόρτο Αλέγκρε τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/7, 03:30).

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) ξέσπασε έντονη φημολογία ότι επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Άνχελ ντι Μαρια - απογοήτευσε στο ματς που αγωνίστηκε - και θα μείνει στον πάγκο ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Τις αμφιβολίες διασκέδασε ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αλμπισελέστε, Λιονέλ Σκαλόνι. Η ατάκα "μόνο ο Αγκουέρο είναι σίγουρος, ούτε καν ο Μέσι" ήταν ενδεικτική. Σαφώς και δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο σταρ της Μπαρτσελόνα, αλλά είναι πλέον δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει η ενδεκάδα (καθώς ο Αγκουέρο θα ξεκινήσει στο ματς κι ο Ντι Μαρία θα μείνει στον πάγκο) σε σχέση με τον προημιτελικό κόντρα στη Βενεζουέλα.

Μάλιστα, έχουν περάσει 40 παιχνίδια από τότε που η Αργεντινή ξεκινά για διαδοχικό ματς με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο.

Έκπληξη, ωστόσο, ετοιμάζει η σελεσάο. Ο Τίτε δεν θέλησε ν' ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά δεν ξεκινά τον Φιλίπε Λουίς στο αριστερό αμυντικό άκρο. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει καλύτερα τον Λιονέλ Μέσι από τις μεταξύ τους μονομαχίες στα Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα στην ισπανική Liga. Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο 28χρονος μπακ της Γιουβέντους, Αλέξ Σάντρο. Αναλυτικά:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Αρτούρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς, Κοουτίνιο, Έβερτον, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι, Φόιτ, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Παρέδες, Ντε Πάουλ, Ακούνια, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Αγκουέρο.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ