ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κόπα Άφρικα: Πυροβολισμοί και τραυματίες κοντά στις βάσεις των ομάδων στο Καμερούν

Στιγμιότυπο από την ανταλλαγή πυρών μεταξύ ανταρτών και των ενόπλων δυνάμεων του Καμερούν εν μέσω του Κόπα Άφρικα
Στιγμιότυπο από την ανταλλαγή πυρών μεταξύ ανταρτών και των ενόπλων δυνάμεων του Καμερούν εν μέσω του Κόπα Άφρικα PRINT SCREEN TWITTER

Οι πυροβολισμοί μεταξύ ανταρτών και του στρατού στο Καμερούν την Τετάρτη (12/1), κοντά στις βάσεις των ομάδων που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα, άφησαν πίσω τους πολλούς τραυματίες και προκάλεσαν μεγάλη ταραχή εν μέσω της διεξαγωγής του τουρνουά.

Ταραχή στο Καμερούν εν μέσω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν την Τετάρτη (12/1) έπειτα από ανταλλαγές πυρών μεταξύ ανταρτών και ενόπλων δυνάμεων στην πόλη Μπουέα, που βρίσκεται δυτικά του Καμερούν, όπου φιλοξενούνται ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά.

"Υπήρξε ανταλλαγή πυρών στην Μπουέα χθες και αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν γρήγορα και διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος είναι υπεύθυνος", δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Ντέιβιντ Μαφάνι Ναμάνγκε.

Οι αντάρτες, που απαιτούν την ανεξαρτησία δύο δυτικών περιοχών που κατοικούνται κυρίως από την αγγλόφωνη μειονότητα του Καμερούν, είχαν απειλήσει πριν από την πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα την Κυριακή (9/1) ότι θα διαταράξουν τη διοργάνωση, ενώ, όπως αναφέρει η Equipe, ορισμένες ομάδες είχαν δεχθεί και απειλητικές επιστολές.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ