ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΠ για τον τελικό Κυπέλλου: "Απαντήσαμε καταρχήν θετικά στο αίτημα, η αστυνομία θα πρέπει να δώσει συγκατάθεση"

Το ΓΣΠ
Το ΓΣΠ INTIME

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Κύπρο, ωστόσο απαιτείται συγκατάθεση της αστυνομίας.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Συγκεκριμένα ενημέρωσε πως απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για πραγματοποίηση του αγώνα στην Κύπρο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η κυπριακή αστυνομία θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της.

Θυμίζουμε πως όλα είναι ανοιχτά. Τη Μεγάλη Δευτέρα (10/3) θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη συζήτηση της ΚΟΠ με τις αρχές. Μάλιστα, η ενημέρωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας τονίζει πως κλήθηκε να παραστεί και εκπρόσωπος της ΕΠΟ σε αυτή τη συνάντηση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΚΟΠ:

"Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ