ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Όλα ανοιχτά για τον τελικό στο ΓΣΠ, την Δευτέρα η κρίσιμη συζήτηση με την αστυνομία

Το ΓΣΠ της Λευκωσίας
Το ΓΣΠ της Λευκωσίας INTIME

Όλα ανοιχτά είναι για την τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Τη Μεγάλη Δευτέρα η κρίσιμη συζήτηση ανάμεσα στην ΕΠΟ και την κυπριακή αστυνομία. Ποιο είναι το σχόλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Την Παρασκευή (7/4) η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ άναψε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στις 20 Μαΐου.

Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως όλα είναι ανοιχτά για την τέλεση του αγώνα στο γήπεδο της πρωτεύουσας της Κύπρου. Τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) θα γίνουν οι κρίσιμες συζητήσεις της κυπριακής Ομοσπονδίας με την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας.

Οι κυπριακές Αρχές δεν έχουν πάρει ακόμη θέση. "Όλα τελούν υπό την κρίση της αστυνομίας" είναι το σχόλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας. Προς το παρόν, υπάρχει μονάχα συμφωνία της ΕΠΟ με την ΚΟΠ, αλλά και την διεύθυνση του γηπέδου.

Νωρίτερα μέσα στο Σάββατο (7/4) ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ώστε να υπάρξει και τοποθέτηση, ενώ στο ίδιο μήκος σχήματος κινήθηκε και η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου.

Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις για την τέλεση του τελικού, όπως είναι η κάρτα φιλάθλου που ισχύει στην Κύπρο, ο καθορισμένος αριθμός οπαδών που θα επιτρέψει η αστυνομία και ο χώρος διαμονής τους. Πιθανότατα, η ΕΠΟ να μην ήταν απόλυτα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα ζητήματα και να πήρε μία βιαστική απόφαση.

Πάντως, πλέον όλα είναι ανοιχτά και οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα γίνει με το ΓΣΠ και αν τελικά η ΕΠΟ αναγκαστεί να βρει μία άλλη λύση ή θα υπάρξει συμφωνία με την αστυνομία που θα ικανοποιεί φυσικά και τις δύο φιναλίστ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ