ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κοουτίνιο: "Είδωλά μου Ροναλντίνιο και Κακά"

Κοουτίνιο: "Είδωλά μου Ροναλντίνιο και Κακά"

Ο Φελίπε Κοουτίνιο αποκάλυψε πως θαυμάζει τους Ροναλντίνιο και Κακά, παραδέχτηκε πως θα ήθελε να βρεθεί στο Mundial, ενώ υποκλίθηκε στον Στίβεν Τζέραρντ.

Για την εθνική Βραζιλίας, το Mundial, τα είδωλά του και τη Λίβερπουλ μίλησε ο Φελίπε Κοουτίνιο σε συνέντευξη που έδωσε στη "Press Association Sport".

Ο Βραζιλιάνος αποθέωσε τους Ροναλντίνιο και Κακά, ενώ για μία ακόμη φορά μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στίβεν Τζέραρντ.

"Ο Ροναλντίνιο και ο Κακά παίζουν στη θέση μου και ήταν αμφότεροι πηγή έμπνευσης για μένα. Νομίζω πως ήταν απίστευτοι παίκτες. Ειδικά όταν ο Ροναλντίνιο έπαιζε στην Μπαρτσελόνα ήταν μαγικός. Κάθε φορά που μου δινόταν η ευκαιρία τον έβλεπα επειδή ήταν κάποιον στον οποίο ήθελα να μοιάσω".

Ακόμη, δεν έκρυψε πως θα ήθελε να είναι στην αποστολή της Βραζιλίας για το Mundial: "Φυσικά και είναι όνειρό μου. Χρειάζεται να έχω μία καλή χρονιά με τη Λίβερπουλ, να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου κι ελπίζω να κληθώ στην εθνική. Θα ήταν πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και θα κάνω ό,τι μπορώ".

Τέλος, για τη Λίβερπουλ σχολίασε: "Δεν το σκέφτηκα πολύ για να έρθω στη Λίβερπουλ. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε στο Championis League ή έστω στο Europa League, αλλά ως παίκτες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε στην Ευρώπη.

Ήταν όνειρό μου να παίξω σε μία ομάδα όπως η Ίντερ, αλλά είχα δύσκολες στιγμές. Τώρα, όμως, το μυαλό μου είναι μόνο στη Λίβερπουλ. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν, ενώ σημαντικό ήταν και το πέρασμά μου από την Ίντερ. Επειδή το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό, έχει πολύ ένταση και μεγάλη ταχύτητα, οι Βραζιλιάνοι παίκτες πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Η προπόνηση είναι πολύ σκληρή, αλλά αυτό σε βοηθάει να προσαρμοστείς. Για μένα είναι τιμή να παίζω σε μία ομάδα που έχουμε αρχηγό τον Στίβεν Τζέραρντ. Όλοι στη Βραζιλία βλέπουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και απολαμβάνουν να παρακολουθούν παίκτες όπως αυτός".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ