ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόουλμαν: "Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου, θα συζητήσω με την οικογένειά μου"

Ο Κρις Κόλμαν στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ατρόμητο
Ο Κρις Κόλμαν στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Ο Κρις Κόουλμαν μετά το 1-1 του Ατρόμητου με τον Αστέρα ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του τονίζοντας πως ακόμα δεν γνωρίζει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Με ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Αστέρα ολοκλήρωσε τηγ φετινή σεζόν ο Ατρόμητος με τον Κρις Κόουλμαν με τη λήξη της αναμέτρησης να μιλάει στην κάμερα της NOVA και να σημειώνει πως ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο Ουαλός με αφορμή και τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό μίλησε στη NOVA αλλά χωρίς να γίνει συγκεκριμένος.

Ο Κόουλμαν είπε:

"Θα επιστρέψω στο σπίτι μου στο Γουίντσεστερ, όπου μένω με τη γυναίκα και την οικογένεια μου. Θα συζητήσουμε για το μέλλον μου και για τις σκέψεις μου για το μέλλον. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Πάνω από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ατρόμητο για όσα έχουμε καταφέρει αυτούς τους 18 μήνες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, το stuff, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Το συμβόλαιο μου ήταν για μια σεζόν και έχει λήξει. Θα πρέπει να το συζητήσω με τη γυναίκα μου για το τί θα ακολουθήσει.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι ήμασταν τρίτοι από το τέλος και τώρα είμαστε σε μια πολύ υγιή θέση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ