ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κρις Κόουλμαν υποψήφιος για τον ερυθρόλευκο πάγκο, σύμφωνα με την Sun

Ο Κόλμαν στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο
Ο Κόλμαν στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να μπει σε συζητήσεις με τον Κρις Κόουλμαν του Ατρομήτου για να αναλάβει ως προπονητής στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και συνεχώς στη δημοσιότητα βγαίνουν μηνύματα, τα οποία συνδέονται με τους ερυθρόλευκους. Την Παρασκευή (12/5) προέκυψε ένα καινούργιο και μάλιστα από τα μέρη μας.

Σύμφωνα με το Sun, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Κρις Κόουλμαν, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του Ατρομήτου. Το αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να μπει σε συζητήσεις με τον 52χρονο Ουαλό προπονητή.

Ο Κόουλμαν ανέλαβε τους Περιστεριώτες τον Ιανουάριο του 2022, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ από Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις για να αποσαφηνιστεί το μέλλον του. Φέτος, ο Ατρόμητος βρίσκονται στην 2η θέση των playouts, πίσω από τον ΟΦΗ.

Πριν από τον Ατρόμητο είχε βρεθεί στον πάγκο της Φούλαμ, της Σοσιεδάδ, της Κόβεντρι, της ΑΕΛ, της Ουαλίας, της Σάντερλαντ και της Χεμπέι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ