ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόντρα στην Καλλονή θα εκτίσουν οι Μπίτολο, Ούμπιντες

Κόντρα στην Καλλονή θα εκτίσουν οι Μπίτολο, Ούμπιντες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπίτολο και Ούμπιντες συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να λείψουν από το παιχνίδι με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Επιστροφή την Τρίτη (8/3) στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου με τον Τραϊανό Δέλλα να βλέπει πέντε ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται μόνοι τους. Συγκεκριμένα ατομικό έκανε ο Κοντοές ο οποίος είχε μείνει εκτός της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό λόγω ίωσης. Την ίδια ώρα πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αποκατάσταση καιspa ενώ τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη η ομάδα του Ατρόμητου θα προπονηθεί στο Ασπρόπυργο.

Εκτίουν με Καλλονή

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό τώρα οι Ούμπιντες και Μπίτολο συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους. Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αποφάσισε και οι δυο ποδοσφαιριστές να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες) στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ