ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κόντρα Γκιγκς - Μόγιες

Κόντρα Γκιγκς - Μόγιες

Διαστάσεις ανοιχτής σύγκρουσης έχει πάρει η κόντρα του Ντέιβιντ Μόγιες με τον Ράιαν Γκιγκς λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπως γράφει κορυφαία αγγλική εφημερίδα

Κρίση και ένταση υπάρχει στις σχέσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόγιες και του Ουαλού ποδοσφαιριστή Ράιαν Γκιγκς, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορεί τον Ντέιβιντ Μόγιες για τις αρνητικές μεθόδους προπόνησης που χρησιμοποιεί και δεν ταιριάζουν με τις παραδοσιακές αξίες της Γιουνάιτεντ γαλουχημένες από τον Σερ Άλεξ Φέργιουσον.

Μάλιστα αποκορύφωμα της κόντρας ήταν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ και η αποκαρδιωτική εικόνα που έδειξαν οι γηπεδούχοι, ενώ όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα ο Σκωτσέζος τεχνικός παίζει το κεφάλι στον πάγκο του "Ολντ Τράφορντ" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα στο περιοδικό των φανατικών οπαδών της Γιουνάιτεντ που κυκλοφόρησε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Λίβερπουλ όπως τονίζει υψηλά ιστάμενη πηγή, ο Ράιν Γκιγκς χαρακτηρίζει μια σύσταση του Μόγιες "σκουπίδια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ