ΑΕΚ

Κοντοές: "Δεν ήταν πέναλτι"

Κοντοές: "Δεν ήταν πέναλτι"
Τσίγκας INTIME SPORTS

Κανένα σχόλιο για το ματς δεν θέλησε να κάνει ο Γιάννης Κοντοές, πλην της φάσης του πέναλτι για το οποίο σχολίασε πως δεν έκανε χέρι. Τσίγκας: "Ελπίδα για την συνέχεια. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, λίγο μετά την λήξη του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της Nova και σχολίασε την φάση του πέναλτι, τονίζοντας με ειλικρίνεια πως δεν έκανε χέρι:

"Ευχαριστώ που μου δίνεται τον λόγο και θέλω να πω πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε χέρι. Σέβομαι όλες τις ομάδες και την ιστορία τους, πόσο μάλλον την Κέρκυρα που παλεύει για την παραμονή. Θα είχα το σθένος να πω ότι ήταν πέναλτι, όμως δεν ήταν πέναλτι", δήλωσε ο Γιάννης Κοντοες.

Τσίγκας: "Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"

Ο χρυσός σκόρερ της Κέρκυρας που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, μίλησε για την συνέχεια της Κέρκυρας και την δύσκολη προσπάθεια για την παραμονή:

"Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε έστω και στο τέλος αυτή την ελπίδα για τη συνέχεια. Σίγουρα πριν το ματς μιλούσαμε μόνο για νίκη. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Αν η τύχη στου γυρίζει την πλάτη. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι σε όλα τα παιχνίδια και μέχρι το τέλος και αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα.

- Για την άμυνα και τα λάθη:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τα δικά σου τα λάθη θα βγει κερδισμένος από αυτά. Σε πολλά όμως σημεία διεκδικήσαμε κάτι, κάναμε κατά διαστήματα καλό παιχνίδι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Έτσι όμως ήρθε το παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι εν μέρει από το αποτέλεσμα",

- Για την συνέχεια:

"Θα τα δώσουμε όλα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει, αυτή η ομάδα έχει γίνει ένα μέρος του εαυτού μας και δεν θέλουμε να πέσουμε κατηγορία".

Μπάρκογλου: "Ίσως να είναι σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια"

Ο μέσος της Κέρκυρας αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του, αλλά και για τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας.

"Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, καταφέραμε προηγηθήκαμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα βρήκε τους χώρους και εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό που ίσως αποδειχθεί σημαντικός στη συνέχεια".

- Για τα λάθη και τη δύσκολη συνέχεια

"Αυτό είναι βασικό. Όταν θες να κρατήσεις το μηδέν με μεγάλες ομάδες. Όταν δεν το κάνεις αυτό τότε δυσκολεύει πολύ να κερδίσεις. Ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε βαθμό. Έχουμε τρεις ακόμα αγωνιστικές. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θα τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα βλέπουμε".

Κωνσταντόπουλος: "Σήμερα τιμωρηθήκαμε"

Στην κούραση στάθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αλλά και την λάθος εκτίμηση της ομάδας, πως το παιχνίδι τελείωσε. Τι είπε για την συνέχεια.

"Όσο περνά η ώρα κουράζονται τα πόδια και σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παλέψαμε πολύ. Πιστέψαμε όμως ότι τελείωσε το παιχνίδι. Όταν χάνει την αυτοσυγκέντρωση σου τιμωρείσαι. Κάναμε καλή προσπάθεια, είμαστε ικανοποιημένοι πώς παίξαμε και την αγωνιστικότητα που δείξαμε. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά, χτυπάμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Θέλουμε καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Ποδόσφαιρο είναι όμως και σήμερα τιμωρηθήκαμε".

- Για την έξοδο στην Ευρώπη:

"Προϋπόθεση είναι να παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη, πιστεύω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος σε αυτό. Δεν είδα πέναλτι στην φάση του Κοντοέ, φάνηκε καθαρά ότι δεν πήγε στο χέρι. Αυτό του είπα του διαιτητή. Έδωσε την σωστή απόφαση ο διαιτητής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ