Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Kοντά σε Βουτσακέλη ο Κιλκισιακός

Kοντά σε Βουτσακέλη ο Κιλκισιακός
βουτσακελης

Πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Στράτο Βουτσακέλη βρίσκεται ο Κιλκισιακός που φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Κιλκίς.

Η διοίκηση της ομάδας έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και σε περίπτωση που συμφωνήσει με τον έμπειρο τεχνικό θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, καθώς ο 54χρονος προπονητής έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.
" Έχουμε μιλήσει με τον Τζεβελέκη σε πολύ καλό επίπεδο και μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις. Αναμένεται αυτή την εβδομάδα να έχουμε νεότερα", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal"

Στην καριέρα του ο Βουτσακέλης έχει καθίσει, μεταξύ άλλων, στον πάγκο της Κασσάνδρα, του Απόλλων Καλαμαριάς και Καλαμάτα.

AO Xανίων

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται ο ΑΟ Χανίων μετά την αποχώρηση του Μύρων Σηφάκη από την ομάδα. Ο πρόεδρος Σταύρος Πατέρας, σε συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μαχλά, του ζήτησε να αφήσει ελεύθερο τον έμπειρο τεχνικό, ώστε να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Στα μεταγραφικά ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νίκου Τσεσμελή από την Πλατανιά, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Γωνιωτάκη.

Ελασσόνα

Η ενίσχυση της Ελασσόνας συνεχίζεται αφού ανακοίνωσε την 22χρονο αμυντικό Γιάννη Γκρέτση προερχόμενος Φιλοκτήτης Μελιβοίας. Παράλληλα αποδεσμεύτηκαν οι Παναγιώτης Μοϊσίδης και Θανάσης Ντόκου.

Οδυσσέας Νυδρίου

Στην απόκτηση τριών παικτών προχώρησε ο Οδυσσέας Νυδρίου αφού συμφώνησε με τους Σάββα Γαζή 24χρονών, τον επιθετικό Σταύρο Καλογέρη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Μανδραϊκο, καθώς και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Ιορδάνη Ορφανίδη από τον Κιλκισιακό.



















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ