ΒΕΡΟΙΑ

Κοντά σε συμφωνία για την ΠΑΕ Βέροια η οικογένεια Αρβανιτίδη

Κοντά σε συμφωνία για την ΠΑΕ Βέροια η οικογένεια Αρβανιτίδη
Αρβανιτίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που η φημολογία ήθελε τα αδέρφια Μπίκα να είναι κοντά στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει κατά τα φαινόμενα με την οικογένεια Αρβανιτίδη.

Εδώ και μέρες τα αδέρφια Μπίκα έχουν κάνει σαφείς τις προθέσεις τους σχετικά με την ΠΑΕ Βέροια. Οι Βεροιώτες επιχειρηματίες, Γιώργος και Χρήστος, που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία κρέατος, στο γενικό εμπόριο, στο foodservice και στα logistics, εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που έχουν εκφράσει το ίδιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Αρβανιτίδη βρίσκεται σε συζητήσεις με την υπάρχουσα διοίκηση, προκειμένου να αναλάβει και πάλι τα ηνία της μακεδονικής ΠΑΕ, αλλάζοντας έτσι τους συσχετισμούς.

Η οικογένεια Αρβανιτίδη υπηρέτησε για 11 χρόνια τη Βέροια, προτού την παραχωρήσει στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι τη μεταβίβασε την ομάδα στον Κώστα Παπαδόπουλο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ