Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοντά σε Σοάρες ο Μεσσηνιακός

Κοντά σε Σοάρες ο Μεσσηνιακός
Σοαρες

Μία σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Μεσσηνιακός. Οι "πράσινοι" σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αλεσάντρο Σοάρες.

Ο Σοάρες θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Καλαμάτα, ενώ στην διοίκηση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα υπογράψει στον Μεσσηνιακό.
Ο 36χρονος επιθετικός τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο με τις φανέλες τις Αλκής Κύπρου και του Ερμή Αραδίπου. Στο παρελθόν ο Σοάρες εκτός από την ΑΕΚ στην Ά εθνική έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα και τον ΟΦΗ.

Ένωση Αλεξανδρούπολης

Το οικονομικό αδιέξοδο προβληματίζει τους ιθύνοντες της Ένωσης Αλεξανδρούπολης. Την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι αρχαιρεσίες στο Δ.Σ. Παρόλο την απογοήτευση ο κόσμος έχει ενδιαφερθεί και δείξει έντονη κινητοποίηση.

Προσοτσάνη

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με επιτυχία στην Προσοτσάνη. Ένας ακόμα παίκτης ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο. Ο 19χρονος στόπερ Σάββας Δημητριάδης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Δράμας.

Αμβρακικός

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Αμβρακικός. Ο προπονητής της ομάδας έχει φύγει από τον σύλλογο το ίδιο αναμένεται να ακολουθήσουν και πολλοί παίκτες που είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες, ενώ άφαντος παραμένει ο πρόεδρος του συλλόγου Θύμιος Φερεντίνος.

Πύρασος

Τρεις παίκτες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του Πυράσου. Πρόκειται για τους Γιάννη Φασουράκη, Βαγγέλη Δημούτση και Νίκο Τσούκαλη.



















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ