Κοντά σε συμφωνία με Κουλούρη

Προχωρά το θέμα της αναπροσαρμογής και της επέκτασης του συμβολαίου του Ευθύμη Κουλούρη, καθώς η πλευρά του παίκτη είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και ίσως σύντομα να πέσουν οι υπογραφές
Ο Ευθύμης Κουλούρης έδειξε πέρυσι πως πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετό ταλέντο και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον “δέσει” στην Τούμπα. Το θέμα της αναπροσπαρμογής και της επέκτασης του συμβολαίου του μάλιστα “δουλεύεται” και βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Είναι πιθανόν οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού να πέσουν είτε στην Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είτε κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚ και Κουλούρης είναι κοντά σε συμφωνία για το θέμα της διάρκειας του συμβολαίου καθώς για τα χρήματα δεν υπήρχε καμία διαφωνία ευθύς εξαρχής.
Λε Ταλέκ, Πονγκόλ και Ραζάκ
Τρία νέα ονόματα όσον αφορά τον ΠΑΟΚ… Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα “Μetrosport”, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Λε Ταλέκ (29χρονος μεσοεπιθετικός-φορ) της Βαλενσιέν, εξετάζεται ο Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ (29χρονος επιθετικός) της Ροστόφ ενώ η εφημερίδα “Arena Press” γράφει για τον Αμπντούλ Ραζάκ (21χρονος μεσοεπιθετικός) ο οποίος στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν ανήκε στην Γουέστ.