STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κωνσταντόπουλος: "Με ήθελε ο Ηρακλής"!

Κωνσταντόπουλος: "Με ήθελε ο Ηρακλής"!
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του μετά το ματς της Κέρκυρας με τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε πως το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τον Γηραιό. Κατσαμπής: "Δίκαιη η ισοπαλία".

Πέτρος Κανακούδης: « Σίγουρα ο ένας βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος σε ένα κακό παιχνίδι. Παρόλα αυτά κρατάμε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας αφού θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Όπως ισχύει και για τις δύο ομάδες που είχαν ευκαιρίες με μας να απειληθήκαμε από στημένες φάσεις».

Κι όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: « Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: « Με πλησίασαν το καλοκαίρι από τον Ηρακλή. Συζητήσαμε αρκετά αλλά μείναμε στις συζητήσεις», παραδέχθηκε για το φλερτ της ΠΑΕ Ηρακλής στο πρόσωπό του στην διάρκεια του καλοκαιριού ενώ για το παιχνίδι υποστήριξε: « Στο παιχνίδι μπορούσαμε να φθάσουμε στην νίκη με τον αγωνιστικό χώρο όμως να μην ήταν καθόλου καλός».

Κατσαμπής: "Δίκαιη η ισοπαλία"

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, μίλησε στον sport103 FM μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Πανπελοποννησιακό της Πάτρας με την Κέρκυρα χαρακτηρίζοντας δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον κακό αγωνιστικό χώρο.

Για το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε: « Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο αν και το γήπεδο είναι όμορφο. Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη χωρίς να είναι δικαιολογία ο κακός αγωνιστικός χώρος με το δίκαιο αποτέλεσμα αν είναι η ισοπαλία. Δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνισή μας με τον κακό αγωνιστικό χώρο να μας επηρέασε και να μην μας επέτρεψε να λειτουργήσουμε καλύτερα επιθετικά».

Για την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στις κερκίδες του Πανπελοποννησιακού Σταδίου τόνισε: « Είμαι πολύ λίγος να μιλήσω για τον κόσμιο. Πραγματικά μας δίνει πολύ δύναμη σε κάθε παιχνίδι με μας να τους έχουμε δώσει το κίνητρο και αυτοί μας το ανταποδίδουνε».

Για το πόσο ωφέλιμη θεωρεί πως θα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος είπε: « Σίγουρα θεωρώ ότι η διακοπή θα είναι ωφέλιμη αφού ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι αν και είμαστε σε καλό δρόμο. Με την Καβάλα στο πρώτο είχαμε πολύ καλή κατοχή και σήμερα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Αν και θέλω να πω ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά».

Κι όσο για την φάση όπου έκανε το τάκλιν στο σουτ του Στολτίδη δήλωσε: « Ήταν μία φάση πολύ δύσκολη. Το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο σε εκείνο το σημείο αν και τελευταία στιγμή αποσόβησα μία δύσκολη φάση και είμαι χαρούμενος που κράτησα το μηδέν».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ