ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κονέ: "Σημαντικό τεστ ενόψει προκριματικών"

Κονέ: "Σημαντικό τεστ ενόψει προκριματικών"
INTIME SPORTS

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το φιλικό με την Ελβετία ο Παναγιώτης Κονέ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Τι είπαν Καρνέζης, Φυτανίδης και Ταχτσίδης

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (6/2) την Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι Έλληνες διεθνείς χαρακτήρισαν το ματς πολύ σημαντικό ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, σε κατάστημα της "Vodafone" στο "Athens Mall", βρέθηκαν οι Παναγιώτης Κονέ, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Φυτανίδης και Παναγιώτης Ταχτσίδης, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και μίλησαν για το ματς της Εθνικής.

Αρχικά ο Παναγιώτης Κονέ αναφέρθηκε στο φιλικό με την Ελβετία λέγοντας: " Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ελβετία και ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Ελπίζω να πάμε καλά, η Ελβετία έχει καλή ομάδα και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια όπως στα προηγούμενα παιχνίδια".

Για το αν αισθάνεται πιο άνετα από την στιγμή που η Ελληνική παροικία μεγαλώνει στην Ιταλία: " Πάντα ήμουν άνετα στην Ιταλία και χαίρομαι που έρχονται Έλληνες παίκτες για να δείξουν την αξία τους. Στην Ελλάδα τους ξέρουν, αλλά λίγοι ξέρουν στο εξωτερικό το ταλέντο που έχουμε. Εγώ πάντα ήμουν άνετος".

Για αν το ματς είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει του ματς με την Βοσνία: " Δεν θα το έλεγα πρόβα τζενεράλε. Έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είμαστε πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ελπίζω να είμαστε σε ετοιμότητα με την Ελβετία και να πάμε έτοιμοι στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο προπονητής μας με την Ελβετία θέλει να δει σε τι κατάσταση είμαστε".

Ο Ορέστης Καρνέζης από την πλευρά του σε ερώτηση για την σημασία του φιλικού με την Ελβετία είπε: " Το παιχνίδι είναι σημαντικό. Μπορεί να έχει την σημασία του φιλικού, αλλά παίζει ρόλο το αποτέλεσμα είτε είναι φιλικό είτε επίσημο".

Φυτανίδης: "Εξαιρετικό το κλίμα"

Ο Σωκράτης Φυτανίδης ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική μας ομάδα τόνισε σε ερώτηση για το πως τον υποδέχθηκαν οι υπόλοιποι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος. " Είναι πολύ όμορφο το κλίμα στην Εθνική. Με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Με τους περισσότερους γνωριζόμαστε, αλλά το να μπαίνεις σε αυτό το κλίμα της οικογένειας της Εθνικής είναι εξαιρετικό".

Για το αν νιώθει δικαίωση για την κλήση του στην Εθνική είπε: " Σίγουρα είναι δικαίωση. Αυτό προέρχεται από σκληρή δουλειά. Είμαι έτοιμος ψυχολογικά και σε καλή κατάσταση και ευελπιστώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά με το εθνόσημο".

Τέλος ο Παναγιώτης Ταχτσίδης για την καθιέρωσή του στην Εθνική και το ματς με την Ελβετία είπε: " Ακόμα δεν έχω καθιερωθεί. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στην Εθνική και είναι ένα σημαντικό τεστ για να δείξουμε που είμαστε ενόψει του αγώνα με την Βοσνία που το θεωρώ πολύ σημαντικό".

Για το ματς με την Βοσνία: " Η Εθνική ομάδα δεν κοιτάει ποτέ την δεύτερη θέση, μόνο την πρώτη και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στην Βοσνία. Μετά το ματς θα δούμε σε ποια θέση θα είμαστε".

Για τον κόσμο ενόψει του φιλικού με την Ελβετία είπε: " Πάντα θέλουμε να έχουμε το γήπεδο γεμάτο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος γιατί είναι ευχάριστο να ακούμε το "Ελλάς Ελλάς" όταν παίζουμε και πιστεύω ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα γεμίσει το γήπεδο την Τετάρτη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ