ΙΝΤΕΡ

Κόλπο γκρόσο με Σάντσες η Ίντερ

Κόλπο γκρόσο με Σάντσες η Ίντερ

Έτοιμη για μία ηχηρή μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν είναι η Ίντερ, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αλέξις Σάντσες και απομένει πλέον να διαπραγματευτεί με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι "νερατζούρι" τα έχουν βρει σε όλα με τον Χιλιανό άσο, ο οποίος δέχτηκε να μειώσει το κασέ του (4.000.000 οι ετήσιες απολαβές του στη Μπαρτσελόνα) προκειμένου να επιστρέψει στο Καμπιονάτο και να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο εμπόδιο που θα πρέπει η Ίντερ να ξεπεράσει αν θέλει να φέρει στο "Μεάτσα" τον πρώην άσο της Ουντινέζε και αυτό δεν είναι άλλο από τη Μπαρτσελόνα, η οποία το καλοκαίρι του 2011 έδωσε 40.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ουντινέζε.

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

"O Σάντσες θα είναι ιδανικός παρτενέρ στην επίθεση για τον Ικάρντι που είναι πλέον ιντερίστα", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Sportmediaset" (η ίδια ιστοσελίδα επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Ίντερ έκλεισε τον Ικάρντι από τη Σαμπντόρια έναντι 13.000.000 ευρώ), ενώ η "Gazzetta dello Sport" αναφέρει άλλους τρεις παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Μιλανέζων.

Κόλπο γκρόσο με Σάντσες η Ίντερ

Ο ένας είναι ο Άαρον Λένον, ο οποίος μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ έχουν αναλάβει εδώ και μερικά χρόνια να σπέρνουν τον... πανικό στα πλάγια μπακ των αντίπαλων ομάδων, και οι άλλοι δύο είναι οι Σονγκ (μέσος) και Μάρτιν Μοντόγια (δεξί εξτρέμ) της Μπαρτσελόνα.

Κόλπο γκρόσο με Σάντσες η Ίντερ

"Σάντσες για Ίντερ, επίθεση στη Μπαρτσελόνα. Συμφωνία με Χιλιανό, ακολουθούν Σονγκ και Μοντόγια", αναφέρει στις μέσα σελίδες της η Gazzetta dello Sport

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ