ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κολοβός: "Μας έπιασαν στον ύπνο, θα τα δίνω όλα για την Εθνική"

Κολοβός: "Μας έπιασαν στον ύπνο, θα τα δίνω όλα για την Εθνική"

Ο Δημήτρης Κολοβός δήλωσε ότι η Βοσνία μας έπιασε στον ύπνο στα πρώτα λεπτά, εξέφρασε τη χαρά του για το γκολ με το οποίο έγινε το 2-2 και επεσήμανε ότι όποτε του ζητείται θα τα δίνει όλα για την Εθνική Ελλάδας.

Μετά το ματς με τη Βοσνία για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, ο σκόρερ της Εθνικής Δημήτρης Κολοβός, που έκανε το 2-2 στο 85' σκοράροντας για πρώτη φορά με τη "γαλανόλευκη", ανέφερε:

"Νομίζω πως δεν πήγαμε καλά, οι Βόσνιοι μπήκαν πολύ καλύτερα, μας έπιασαν στον ύπνο. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Καμιά φορά μπορεί να θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω, και αυτό θέλουμε, αλλά και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την προσπάθεια που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής".

Για τα συναισθήματά του με το γκολ που σημείωσε:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και να συνδυαστεί με αποτέλεσμα για την Εθνική. Για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι κατόρθωμα να φορά το εθνόσημο. Πρέπει να τα δίνεις όλα. Εγώ θα τα δίνω όλα όποτε μου ζητηθεί. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα και θα το κάνω όποτε μου ζητηθεί".

Για το πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός:

"Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικός ο βαθμός για τη συνέχεια, έχουμε ταλέντο και καλή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βοσνία - Ελλάδα 2-2: Η Εθνική μπορούσε και τη νίκη στη Ζένιτσα!
Βοσνία - Ελλάδα 2-2: Η ισοφάριση με τη γκολάρα του Κολοβού
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ