ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κολοβός: "Έκανα απλά τη δουλειά μου"

Κολοβός: "Έκανα απλά τη δουλειά μου"

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο ματς με το Μεξικό, αλλά και την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Για το νικητήριο τέρμα που πέτυχε κόντρα στο Μεξικό και την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τουρκίας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο νεαρός επιθετικός της Εθνικής Νέων, τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν απλά μια νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας, ενώ για το γκολ σημείωσε πως απλά έκανε την δουλειά του.

Για το νικητήριο γκολ κόντρα στο Μεξικό είπε: " Έκανα απλά τη δουλειά μου, που είναι να σκοράρω".

Για το αν θα παρασύρει την Εθνική η μεγάλη επιτυχία: " Δεν θα πρέπει να θεωρούμαστε ως φαβορί μόνο και μόνο επειδή νικήσαμε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί στα άλλα δύο ματς. Είναι μια καλή αρχή, αλλά οφείλουμε να πάμε βήμα-βήμα".

Για το στόχο της Ελλάδας στη διοργάνωση: " Ο στόχος δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτή η νίκη στο πρώτο παιχνίδι θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια".

Τέλος, για τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής, το Μάλι σημείωσε: " Πρόκειται για μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Εμείς, όμως, θα πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ