BUNDESLIGA

Κολωνία - Χόλσταϊν Κιλ 0-1: Πρώτο βήμα για την άνοδο απ' την ομάδα του Γκέλιου

Ο Σιμόν Λόρεντς πανηγυρίζει το γκολ του στο Κολωνία - Χόλσταϊν Κιλ για τα μπαράζ της Bundesliga.
Ο Σιμόν Λόρεντς πανηγυρίζει το γκολ του στο Κολωνία - Χόλσταϊν Κιλ © 2021 ROLF VENNENBERND/ASSOCIATED PRESS

Η Χόλσταϊν Κιλ του Γιάννη Γκέλιου επικράτησε 1-0 της Κολωνίας εκτός έδρας και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδό της στην Bundesliga στον πρώτο αγώνα των μπαράζ.

Την Τετάρτη (26/5) πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας των μπαράζ για την άνοδο/παραμονή στην Bundesliga ανάμεσα στον 16ο της πρώτης κατηγορίας και τον 3ο της δεύτερης κατηγορία. Η Χόλσταϊν Κιλ έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας 1-0 της Κολωνίας εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ. Αυτό έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού. Έπειτα από ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Λι πήρε την πρώτη κεφαλιά-πάσα με τον Σιμόν Λόρεντς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα επίσης με το κεφάλι. Η Κολωνία συνήλθε μετά από λίγα λεπτά, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και το 0-1 παρέμεινε έως το φινάλε.

Την εστία της Χόλσταϊν Κιλ υπερασπίσθηκε ο Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην άνοδο στην Bundesliga. H ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/4, 19:00).

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Κάτερμπαχ (46' Ντρέξλερ), Στσίχος, Μπόρναβ, Σμιτς, Σκίρι, Όζκαν (66' Άντερσον), Γιάκομπς, Ντούντα, Βολφ (66' Τίλμαν), Χέκτορ

ΚΙΕΛ: Γκέλιος, Νόιμαν, Βαλ, Κομέντα, Φαν Ντεν Μπερχ, Ιγκνόβσκι (59' Λόρεντς), Μπάρτελς (78' Μεες), Σανγκ Λι, Χάοουπτμαν, Πόραθ (67' Ρις), Σέρα (78' Γκιρθ)

Photo credits: © 2021 Rolf Vennenbernd/Associated Press

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ