ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Κολιτσιδάκης: "Έχουμε ελπίδες"

Κολιτσιδάκης: "Έχουμε ελπίδες"
κολιτσιδακης INTIME SPORTS

Στη σημασία της νίκης επί του Πιερικού στάθηκε ο τεχνικός της Καλαμάτας, Θανάσης Κολιτσιδάκης

Παράλληλα, ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας", επεσήμανε πως αν μια ομάδα είναι αδικημένη από την διαιτησία του αγώνα, αυτή είναι η Καλαμάτα.
Ο κ. Κολιτσιδάκης τόνισε μεταξύ άλλων: "Ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι, αφού στα πρώτα λεπτά πετύχαμε ένα όμορφο γκολ με τον Ετέροβιτς μετά από μια ωραία ενέργεια του Κουτσοσπύρου. Δεν είχαμε όμως ανάλογη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα.

Δεν τα καταφέραμε παίζοντας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αφού Πιερικός έδειξε πολύ ταλέντο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο ένα γκολ, και να είχε κερδίσει το παιχνίδι. Εκεί σταθήκαμε τυχεροί, τη στιγμή που η τύχη μάς έχει εγκαταλείψει σε πολλά παιχνίδια και πολλές φορές και μας έδωσε στο τέλος αυτό που μας "χρωστούσε".

Δεν έχω άποψη για το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Πιερικού ή για το πέναλτι που δόθηκε σε εμάς και θέλω να τα δω ξανά, αλλά πιστεύω ότι αν μια ομάδα νιώθει σήμερα αδικημένη από τη διαιτησία, αυτή πρέπει να είναι Καλαμάτα. Είχαμε πάρα πολλά σφυρίγματα γύρω γύρω από την περιοχή μας, πολλά φαουλ που άλλες φορές ήταν και άλλες δεν ήταν και ήμασταν κλεισμένοι μέσα στην περιοχή μας και δεν μπορούσαμε να "ανασάνουμε".

Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την τόλμη που έδειξαν στο τέλος. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε και τον Κουτσοσπύρο με αναγκαστική αλλαγή και παίξαμε με τον Σπυριδάκη προωθημένο. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Ιβάν Τάσιτς που πραγματικά σήμερα ήταν αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης!

Στα τελευταία δέκα λεπτά θα μπορούσα να πω ότι κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι σχεδόν μόνος του. Το πέναλτι που κερδίσαμε σήμερα μπορεί να ήταν το πρώτο για φέτος, αλλά μια αγωνιστική νωρίτερα στην Ηλιούπολη, είχε γίνει ένα καταφανέστατο πέναλτι και κόκκινη κάρτα και όμως δεν το κερδίσαμε, που θα άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με κάποια πράγματα που έγιναν στη λήξη του σημερινού αγώνα. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, έχει δείξει ότι όταν η ομάδα δυσκολεύεται την βοηθάει και ελπίζουμε με τον Βόλο να έχουμε περισσότερο κόσμο. Εφόσον κερδίσαμε σήμερα έχουμε ελπίδες να μπούμε στα πλει άουτ. Καλή συνέχεια στον Πιερικό να εκπληρώσει τους στόχους του".

Παπαδόπουλος: "Φταίμε και εμείς"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος, στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει και άλλο γκολ.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας για τη νίκη της και δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο στο παιχνίδι. Σχετικά με κάποια επεισόδια που έγιναν με τη λήξη του αγώνα, είναι λογικό με την πίεση και το άγχος που υπάρχει να δημιουργούνται και τους κατανοώ. Λυπάμαι για το διαιτητή που μας ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ στο 1-1, ενώ αντίθετα έδωσε ένα πέναλτι στην Καλαμάτα, το οποίο είδε μόνο αυτός και χάσαμε το παιχνίδι.

Σίγουρα φταίμε και εμείς που δεν κάναμε τις φάσεις μας γκολ, άλλα κάποια μπαίνουν και κάποιοι χάνονται. Εύχομαι στην Καλαμάτα καλή συνέχεια. Σχετικά με το γεγονός ότι χάσαμε και πέρσι και φέτος εδώ στην πόλη της Μεσσηνίας δεν σημαίνει ότι είναι και παράδοση, γιατί κι άλλες φορές στο παρελθόν και ως ομάδα και ως προπονητής έχω φύγει νικητής.

Η ομάδα της Καλαμάτας από τη στιγμή που κέρδισε έχει καλές μαθηματικές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα παραδοσιακή που έχει παίξει αρκετά και στην Α' Εθνική κατηγορία, έχει πολύ κόσμο και αν κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα της και πάρει και κάποιους βαθμούς εκτός, μπορεί να πάει στα πλέι άουτ".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 19/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Ιωνικός-Διαγόρας.


























TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ