STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόλα: "Φτάνει που κερδίσαμε"

Κόλα: "Φτάνει που κερδίσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Μπλένταρ Κόλα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την προσπάθειά τους στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και για τη νοοτροπία που έδειξαν. Επιθετικό πρόβλημα διέγνωσε ο Παράσχος.

Ο Αλβανός προπονητής τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πως η ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι, αλλά αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες της με όσα έχουν περάσει.

" Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και εσείς το είδατε. Συγγνώμη για τη φωνή μου, αλλά έζησα πολύ έντονα τον αγώνα μαζί με τα παιδιά. Σίγουρα δεν ήταν η ΑΕΚ που θέλουμε. Είναι φανερό σε όλους. Προσωπικά ωστόσο και ξέροντας την κατάσταση με τα παιδιά, τι έχουν περάσει, πως είναι γενικά, θεωρώ ότι ο επόμενος προπονητής με προσοχή στη δουλειά θα μπορεί η ΑΕΚ να κερδίσει πράγματα.

Για ένα πράγμα μόνο ευχαριστήθηκα στο τέλος, και αυτό είναι σχετικό, θεωρώ ότι στα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, ο Σάχα φαίνεται πολύ λίγο. Κέρδος για μας είναι ότι η Ξάνθη δεν έκανε φάσεις. Αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά.

Σε όλους εγώ σαν προπονητής οφείλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά τους. Για τη νοοτροπία που έδειξαν. Για την αμυντική, έστω, νοοτροπία και θέληση που έδειξαν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Φτάνει που το κέρδισαν. Αυτές ήταν οι σκέψεις μου
".

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως οι αλλαγές του έδωσαν μία ανασφάλεια στην ομάδα, είπε:

" Η αλλαγή του Τζεμπούρ ήταν αμυντική; Η ομάδα με τη φυγή του Λύμπε παίζει με 4-3-3. Με Τζεμπούρ, Σκόκο, Λεονάρντο. Αν μείνουμε στους παίκτες. σαφώς και έγιναν κι άλλες αλλαγές. Τελευταία. Αν μπούμε σε αυτή τη συζήτηση της τακτικής θα δούμε πολλά. Σαφώς και κάνω λάθος. Σαφώς και δεν θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ έτσι. Θεωρώ ότι είχαμε ένα γενικώς πολύ δύσκολο ημίχρονο".

Όσο για το πού θεωρεί ότι πρέπει να δουλέψει ο νέος τεχνικός, τόνισε:

" Αυτά που είδα και προχθές και θεωρώ ότι οι παίκτες στη Ρωσία για 25 λεπτά χάρηκαν ποδόσφαιρο. Στην ομάδα μας σαφώς υπάρχουν θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας, νοοτροπίας να μπουν σε τάξη. Από εκεί και πέρα στην ισορροπία της ομάδας, στις γραμμές συγκεκριμένα, έρχονται ύστερα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα.

Ίσως δεν έχουμε ακραίους που θα θέλαμε. Η ποιότητα όμως είναι καλή. Η αμυντική λειτουργία της ομάδος. Εννοώ τη στιγμή της απώλειας της μπάλας. Έχει να κάνει με τη νοοτροπία συγκεκριμένων παικτών και να αμύνονται και να επιτίθενται. Θεωρώ το επίπεδο των δικών μας... αστεριών ίδιο με το επίπεδο των Ντάνι και Λάζοβιτς. Αν δει και αυτά ο νέος προπονητής θα έχουμε μέλλον. Αν όχι, τότε θα είμαστε κατά... κύματα
".

Τέλος, για το αν θα συνεχίσει με τον νέο προπονητή, είπε:

" Εγώ προσωπικά έχω μία συγκεκριμένη πορεία. Λέω δόξα τω Θεώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Το να πω... υπηρετώ την ΑΕΚ ίσως φανεί κάπως. Αγαπάω την ΑΕΚ. Αν μου ζητηθεί ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ. Δοξάζω το Θεό γι' αυτό: που από τον Ντέμη ως τώρα είμαι στην ομάδα".

Παράσχος: "Έχουμε επιθετικό πρόβλημα"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος διέκρινε επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα του, το οποίο και επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

" Παρόλο που ήρθαμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ, δεν το καταφέραμε. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ πολύ γρήγορα. Μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν καταφέραμε να κάνουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ γύρισε πίσω, εξαιτίας και της κούρασης. Είχαμε μία κατοχή, αλλά δεν κάναμε φάσεις. Αυτό το επιθετικό πρόβλημα που έχουμε το διακρίνω και τις δύο εβδομάδες που είμαι στην ομάδα. Θα πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ