ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκινη κάρτα στον Ματουιντί... 24 ώρες μετά!

Κόκκινη κάρτα στον Ματουιντί... 24 ώρες μετά!

Ο διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ματουιντί για το πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Ονάζι, αυτό όμως φρόντισαν να το κάνουν έστω και ετεροχρονισμένα οι παίκτες της Νιγηρίας!

Ακόμα δεν μπορούν να "χωνέψουν" στην εθνική Νιγηρίας το γεγονός ότι ο Μπλεζ Ματουιντί τη... γλίτωσε μόνο με κίτρινη κάρτα για το επικίνδυνο μαρκάρισμά του πάνω στον Ογκένι Ονάζι , που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Λάτσιο.

Απόδειξη το τιτίβισμα που έκανε ο Πίτερ Οντεμβίγκι από το αεροδρόμιο που βρέθηκε η αποστολή των "σούπερ αετών" για την αναχώρησή της από τη Βραζιλία, με τον Νιγηριανό φορ να φωτογραφίζει τον Ονάζι την ώρα που εκείνος κρατούσε μία κόκκινη κάρτα στο χέρι του!

"Ο Ονάζι μόλις βρήκε την κόκκινη κάρτα που ο διαιτητής έχασε χθες", έγραψε χαρακτηριστικά ο Οντεμβίγκι, ο οποίος δημοσίευσε και μία φωτογραφία από το ματς όπου τον έχει "κλειδώσει" μέσα στην περιοχή ο Πατρίς Εβρά, κάνοντας το εξής καυστικό σχόλιο:

"Μπορείτε να δείτε για ποιο λόγο δεν μπορούσα να πηδήξω και δεν μπορούσα να πέσω. Εάν το κάνω εγώ σε αυτόν στο Ολντ Τράφορντ; Πέναλτι και πιθανότατα κόκκινη κάρτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ