STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόκε: "Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο"

Κόκε: "Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Κόκε αφιέρωσε τη νίκη επί του Εργοτέλη στην μικρή οπαδό του Άρη, Ελευθερία η οποία έφυγε από την ζωή. Ολίσε: "Ήταν απαράδεκτη η αποβολή μου"

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκη του Άρη επί του Εργοτέλη, για τον αρχηγό της ομάδας της Θεσσαλονίκης Σέρχιο Κόκε, ο οποίος με δηλώσεις του στάθηκε στην μικρή οπαδό της ομάδας, Ελευθερία, η οποία έφυγε από την ζωή.

" Είναι μία πολύ λυπηρή μέρα και για μένα προσωπικά και για τον Άρη. Κι αυτό γιατί έφυγε από κοντά μας μία μικρή φίλη μας και οπαδός μας που την έζησα από κοντά και νιώθω πάρα πολύ λυπημένος", είπε αρχικά ο Κόκε και πρόσθεσε:

" Είμαστε φυσικά ευχαριστημένοι που κερδίσαμε αλλά το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα με όλους μας να θέλουμε να συλλυπηθούμε την οικογένεια της μικρής Ελευθερίας και θα ήθελα να πω πως ότι χρειαστούνε εμείς θα σταθούμε δίπλα τους".

Ο Νίκος Λαζαρίδης για το παιχνίδι είπε: " Όταν φθάνεις στο σημείο να πηγαίνεις το παιχνίδι στις καθυστερήσεις και να είσαι στο μηδέν σίγουρα φοβάσαι για το αποτέλεσμα. Ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί και βάλαμε το γκολ που θα αποτελέσει τονωτική ένεση εν όψει Ρόζενμποργκ".

Κι όσο για την εμφάνιση μετά την αποβολή του Ολίσε είπε: " Όταν μένει η φιλοξενούμενη ομάδα με 10 παίκτες είναι χειρότερο γιατί κλείνει όλους τους διαδρόμους και σε παγιδεύει".

Ο "χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Ντάνιελ Τσέζαρεκ από την πλευρά του ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Μία νίκη που θα μας βοηθήσει εν όψει Ρόζενμποργκ και το αφιερώνω στους φιλάθλους μας".

Ολίσε: "Ήταν απαράδεκτη η αποβολή μου"

Από την άλλη πλευρά, ο Εγκούτου Ολίσε του Εργοτέλη ο οποίος αποβλήθηκε, χαρακτήρισε την απόφαση του διαιτητή Γιάχου (Χίου) απαράδεκτη. " Ήταν απαράδεκτη η αποβολή μου. Δεν έκανα τίποτα και με απέβαλε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο με έβγαλε και αυτό επηρέασε ουσιαστικά την ομάδα μου. Είμαι πολύ απογοητευμένος και στεναχωρημένος".

Ο Δημήτρης Ορφανός από την πλευρά του τόνισε: " Δεν αξίζαμε αυτό το τέλος. Φεύγουμε απογοητευμένοι και αδικημένοι από το αποτέλεσμα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είναι το ωραιότερο άθλημα στον κόσμο. Στρέφουμε την προσοχή μας μπροστά όπου έχουμε τον Παναθηναϊκό και με τέτοια απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Τέλος, ο Σήφης Δασκαλάκης επεσήμανε: " Δεν ξέρω τι συνέβη στην φάση του τελευταίου λεπτού. Ξαφνικά είδα τον Τσέζαρεκ στην περιοχή και να σκοράρει. Δεν ξέρω αν ήταν ολιγωρία ή κάτι άλλο. Αυτό που μετράει είναι όμως ότι χάσαμε το παιχνίδι από μία φάση".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ