ΑΡΗΣ

Κόκε: "Νιώθουμε ντροπή"

Κόκε: "Νιώθουμε ντροπή"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Κόκε, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν έκρυψε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης αισθάνονται ντροπή για το τελικό 4-0 της ήττας από την "Ένωση".

"Δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που δε βγαίνουν όπως συνέβη και θα πρέπει τώρα να κάνουμε διαχείριση αυτής της ήττας, αν και δεν είναι εύκολο αφού έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Επομένως θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν την ήττα.

Η ομάδα μου δε στάθηκε στο ύψος της, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι τώρα, αλλά έτσι είναι πολλές φορές τα πράγματα. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε την εκδίκησή μας".

Ερωτηθείς για όσα είπε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στους παίκτες του μετά από το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια όπου τους συνέστησε ψυχραιμία και ηρεμία τόνισε: " Ό,τι είπαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή, θα μείνει μεταξύ μας, αλλά το κλίμα είναι βαρύ. Δε σταθήκαμε στο ύψος μας και τί θα μας έλεγε εκτός από τα αυτονόητα; Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε αυτήν ήττα, αλλά πρέπει να το κάνουμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας".

Στην τελική του τοποθέτηση συμφωνώντας με τα λεγόμενα του προπονητή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπογράμμισε πως: " Νιώθουμε ντροπή. Δεν είχαμε την απόδοση που περιμέναμε και η ντροπή που αισθανόμαστε γίνεται ακόμη πιο μεγάλη, γιατί οι οπαδοί μας ήταν εκεί και έμειναν στο γήπεδο για να μας δώσουν ώθηση, παρά τη βροχή που έπεφτε. Θα υπάρξουν χτυπήματα, όμως και ένα από αυτά ήρθε. Νιώθουμε πολύ χειρότερα, εξαιτίας της παρουσίας των οπαδών μας. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης. Θα ξαναγίνουμε, όμως, αυτοί που ήμασταν".

Κι όσο για τον Ρικάρντο Φατί; Ο Γάλλος μέσος του Άρη δήλωσε: " Ευτυχώς είναι γρήγορα το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. Μπάγερ Λεβερκούζεν) και θα μπορέσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα να αφήσουμε πίσω την άσχημη εμφάνιση".

Ο Μίσελ έδωσε το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο του Europa League: " Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Έχουμε τέσσερις μέρες μπροστά μας. Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας», είπε ο αριστερός μπακ του Άρη μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ