ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κοιτάει Ιμπραΐμοβιτς η "Βασίλισσα"

Κοιτάει Ιμπραΐμοβιτς η "Βασίλισσα"
Ιμπραΐμοβιτς

Φήμες στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Ίντερ

Όσο πλησιάζουμε προς στο τέλος και αυτής της σεζόν τόσο αρχίζουν και φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια, κάτι που αρέσει σε όλους φυσικά, έτσι οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Ιμπραΐμοβιτς κάτι όμως που έχει μια βάση αν βάλει κάποιος όλα τα στοιχεία κάτω.
Η φετινή χρονιά δεν είναι και η καλύτερη για τον 26χρονο Σουηδό επιθετικό καθώς τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει πολύ άσχημη απόδοση, κάτι στο οποίο έχει παίξει ρόλο και ο ύπουλος τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή.

Το κακό είναι ότι ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε παλαιότερα δηλώσεις λέγοντας ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό μέχρι το τέλος, αφού το γόνατο του έχει μια τρύπα που δημιουργήθηκε λόγο της κούρασης και των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Όπως είναι λογικό λοιπόν μια ενδεχόμενη πρόταση που θα είναι μάλιστα ιδιαίτερα υψηλή ίσως και να την σκεφτούν στο στρατόπεδο της Ίντερ, αφού εκτός από τις κακές εμφανίσεις ο παίκτης έχει δημιουργήσει και προβλήματα με την συμπεριφορά του πράγμα που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την διοίκηση.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να δούμε τι θα συμβεί όταν τελειώσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία αφού τότε αναμένεται να παρθούν όλες οι αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου των "Νερατζούρι".






TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ