ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλόζε: "Πρέπει να πίκρανα τον Ρονάλντο"

Κλόζε: "Πρέπει να πίκρανα τον Ρονάλντο"

Ο Μίροσλαβ Κλόζε με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην εθνική Βραζιλίας, ξεπέρασε τον Ρονάλντο και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε Μουντιάλ, τονίζοντας ότι το "Φαινόμενο'' δεν θα έπρεπε να ένιωθε και τόσο άνετα με αυτό.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε εναντίον της "σελεσάο", έσπασε το ρεκόρ του Ρονάλντο και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων τον εποχών στην ιστορία των Μουντιάλ, εκθειάζοντας το αγωνιστικό και προσωπικό μεγαλείο του "Φαινομένου" αλλά ταυτόχρονα εκτιμώντας ότι δεν θα πρέπει να ήταν και η καλύτερη στιγμή του, το χρονικό σημείο που έκεινος σκόραρε.

"Το μήνυμά μου προς τον Ρονάλντο είναι ότι αυτός ήταν ένας ποδοσφαιριστής της κορυφαίας κλάσης. Παίζω τώρα στην Ιταλία και όλοι με τους οποίους μιλάω λένε ότι ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τα ιταλικά γήπεδα. Είναι ο καλύτερος με τον οποίο θα μπορούσα ποτέ να παίξω μαζί.

Ήταν πλήρης, είχε τα πάντα που θα ευχόταν κάθε επιθετικός αλλά συγχρόνως και εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν θα ήταν ευχάριστο αυτό που έγινε. Πρέπει να τον πίκρανα όταν έσπασα το ρεκόρ του. Έτσι πιστεύω", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μίροσλαβ Κλόζε αναφερόμενος στο γεγονός ότι έσπασε το ρεκόρ του Ρονάλντο και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ